Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis cheama sindicatele la discutii pe teme actuale care privesc dialogul social

B1 B1,
Klaus Iohannis cheama sindicatele la discutii pe teme actuale care privesc dialogul social

Presedintele Klaus Iohannis a facut un anunt potrivit caruia liderii celor mai importante sindicate din Romania sunt invitati la Cotroceni pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Romania se alatura statelor lumii care si-au exprimat solidaritatea fata de autoritatile din Nepal si din celelalte tari afectate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj prin care isi exprima solidaritatea fata de persoanele afectate de cutremurul puternic produs sambata in Nepal. imi exprim compasiunea si.

Iohannis cheama joi sindicatele la discutii

Presedintele Klaus Iohannis a invitat joi la Palatul Cotroceni reprezentantii celor cinci confederatii sindicale din Romania. Administratia Prezidentiala precizeaza ca discutiile vor viza teme actuale, care.

Iohannis invita sindicatele la discutii, joi, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis ii invita, joi, la Palatul Cotroceni, pe liderii confederatiilor sindicale, pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, anunta, intr-un comunicat, Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis ii invita joi la Cotroceni pe liderii confederatiilor sindicale, pentru discutii

Presedintele Klaus Iohannis ii invita joi, la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, pe liderii confederatiilor sindicale, pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Klaus Iohannis si palaria prea mare pe care o poarta

Klaus Iohannis este departe de ce ne asteptam de la domnia sa. Pe masura ce luam la cunostinta de fapte si vorbe ale domniei sale, comparatia cu Traian Basescu ii este tot mai nefavorabila. Iohannis nu pare sa aiba capacitatea de a intelege si reactiona corect la ce se intampla in Romania si in lume.

UPDATE. Iohannis, consultari cu sindicatele la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a invitat, joi, la Palatul Cotroceni liderii confederatiilor sindicale pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale .

Iohannis, consultari cu sindicatele la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a invitat, joi, la Palatul Cotroceni liderii confederatiilor sindicale pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis cheama joi sindicatele la discutii. Costin: Vom cere reformare legislativa si institutionala

Update 23. 54- Reprezentantii confederatiilor sindicale vor solicita joi, la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, reformarea din temelii a cadrului legislativ si institutional privind dialogul social,.

Klaus Iohannis arata o decuplare totala de societate: Daca dl Iohannis va continua pe aceasta linie, ma tem ca se indreapta spre un dezastru epic nu doar personal, ci si institutional

Klaus Iohannis nu se ridica la nivelul asteptarilor, conisidera majoritatea romanilor. Acesta a oferit imaginea presedintelui strict constitutional, neimplicandu-se activ in neregulile pe care parlamentarii le.

Corespondenta de la Roma. Cum l-au primit romanii din Italia pe Klaus Iohannis. Diaspora italiana, pregatita pentru institutia primei-doamne

La cinci luni de la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis pare sa se bucure in continuare de increderea romanilor din Italia, unde se regaseste cea mai mare comunitate romaneasca din Diaspora. Romanii din Italia ii cer sotiei presedintelui, Carmen Iohannis, reactivarea institutiei de Prima-doamnea a Romaniei, dupa 25 de ani de stagnare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )