Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis despre noul PNL: Daca vedem de unde am pornit in preajma europarlamentarelor si unde am ajuns, este un progres uimitor. / Trebuie sa devenim atat de buni incat sa satisfacem nivelul de asteptare foarte mare

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis despre noul PNL: Daca vedem de unde am pornit in preajma europarlamentarelor si unde am ajuns, este un progres uimitor. / Trebuie sa devenim atat de buni incat sa satisfacem nivelul de asteptare foarte mare

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat vineri, la o intalnire cu intalnire cu liderii organizatiilor de femei din noul PNL, la care participa impreuna cu Vasile Blaga, ca Avem semne bune si semne foarte clare ca noul PNL, cel realizat din fuziunea in aceasta vara, este primul partid mare din Romania, un partid care sa conduca destinele Romaniei pentru foarte multi ani. Klaus Iohannis a subliniat ca Daca vedem de unde am pornit in preajma europarlamentarelor si unde am ajuns astazi, pentru un partid politic este un progres uimitor. De partea cealalta, arata un nivel de asteptare foarte mare. Trebuie sa devenim atat de buni incat sa satisfacem acest nivel de asteptare. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: L-am informat pe Klaus Iohannis despre pozitia in Consiliul European. Nimeni nu da sfaturi

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a declarat, joi ca la intalnirea de miercuri seara l-a informat pe presedintele ales, Klaus Iohannis, despre pozitia sa la aceasta reuniune, si ca nu i-a dat sfaturi acestuia, ci doar au schimbat informatii.

Klaus Iohannis, femeilor din PNL: Ati inteles mai repede si mai bine ce inseamna politica in secolul XXI

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a participat vineri la sedinta Organizatiei de femei a PNL, unde fostul lider al partidului le-a felicitat pe femeile liberale pentru implicarea lor in campania electorala.

Dragnea sustine ca a discutat in culise cu cei de la noul PNL: Daca vorbesti cu ei in particular, spun ca nu vor Guvernul

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca actuala majoritate parlamentara este solida si nu vede nicio sansa ca UNPR sa tradeze. Parerea mea este ca nu. Am avut o majoritate solida la.

Crin Antonescu revine cu o declaratie bomba despre Klaus Iohannis

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, marti, ca presedintele ales Klaus Iohannis este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste,iar speranta pusa intr-o singura persoana este nesabuita si nedreapta, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis: Evolutia pe care PNL a avut-o in preferintele electoratului este uimitoare. Oamenii asteapta altfel de politica

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat vineri, intr-o intalnire cu liderii organizatiilor de femei din PNL, ca se declara multumit de schimbarile care se produc in interiorul partidului,.

Crin Antonescu afirma ca il va sustine pe Ludovic Orban la sefia PNL / Despre Klaus Iohannis: Este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

Crin Antonescu a declarat marti, pentru Gandul. info, ca il va vota pe Ludovic Orban la sefia PNL, in conditiile in care liberalii isi vor alege joi noul sef al partidului, dupa ce Klaus Iohannis a castigat cursa prezidentiala in fata lui Victor Ponta.

Klaus Iohannis a demisionat din functia de presedinte al PNL

Klaus Iohannis a demisionat joi din functia de presedinte al PNL, cu putin timp inainte ca noul lider sa fie ales in sedinta Biroului Politic al partidului, care a inceput in jurul orei 11. in acest moment.

Alina Gorghiu, dupa alegerea sa in functia de presedinte al PNL: O sa ne deschidem ca partid. Vom fi un partener de incredere pentru Klaus Iohannis (VIDEO)

Noul presedinte al PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi, dupa anuntarea rezultatului votului ca partidul va merge in directia ceruta de electorat. Totodata Gorghiu l-a felicitat pe contracandidatul sau, Ludovic.

Cristian Tudor Popescu, despre alegerea Alinei Gorghiu la sefia PNL: O manevra politicianista dintre Klaus Iohannis si Vasile Blaga

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu sustine ca alegerea Alinei Gorghiu in functia de presedinte al PNL reprezinta un efect al unei intelegeri dintre Klaus Iohannis si Vasile Blaga, astfel incat cel din urma.

Klaus Iohannis: Am avut onoarea sa fiu presedintele PNL. O felicit public pe Alina Gorghiu

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca o felicita public pe Alina Gorghiu pentru castigarea presedintiei PNL. Felul in care a actionat Biroul Politic si in care a votat imi confirma dorinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )