Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis a eliberat din functie mai multi JUDECATORI

B1 B1,
Klaus Iohannis a eliberat din functie mai multi JUDECATORI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi mai multe decrete de eliberare din functie a unor judecatori, inclusiv de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Decret privind eliberarea din functia de. continuă pe B1

Incendiu puternic la un spital din Iasi. Mai multi pacienti au fost evacuati

Alerta intr-un spital din Iasi. Un incendiu izbucnit in toiul noptii a mobilizat imediat autoritatile. Flacarile au cuprins acoperisul Institutului de Boli cardiovasculare din Iasi. Mai multi pacienti,.

Judecatori eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de eliberare din functie a mai multor judecatori, ca urmare a pensionarii.

Dragnea pregateste lovitura pentru Klaus Iohannis. Ce va face liderul PSD daca Presedintele nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi din functie

PSD pune la cale un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Daca acesta refuza revocarea Laurei Codruta Koesi din functie, atunci puterea se va adresa Curtii Constitutionale din Romania. Desi.

Noi detalii in cazul de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis. Ce scrisoare a primit Presedintele la scurt timp dupa ce a ajuns la Cotroceni

Noi detalii au aparut in cazul de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis. O scrisoare in care se vorbeste despre dosarul de incompatibilitateANI, a fost facuta publica joi seara, la Antena 3. Domnule.

Viorica Dancila, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Nu vreau sa-mi pierd increderea

Premierul Viorica Dancila a sustinut mirecuri seara ca discutiile pe care le-a purtat saptamana trecuta cu presedintele Klaus Iohannis nu au fost redate corect in comunicatul de presa al Presedintiei si.

Teorie-bomba. Presedintele Klaus Iohannis s-ar fi sucit in privinta mentinerii in functie a sefei DNA

Surse din mai multe zone, inclusiv prezidentiale, spun ca presedintele s-ar fi sucit in privinta mentinerii in functie a sefei DNA! Iohannis ar fi deranjat de tensiunile din sistemul judiciar. in special de.

Galati: Batrana, violata si ucisa in toaleta bisericii. Atacatorul, un recidivist recent eliberat din puscarie (VIDEO)

Viol si crima in biserica! O batrana a fost violata si ucisa in chinuri in toaleta din curtea bisericii din satul galatean Ivesti. Iar autorul oribilei fapte este un barbat de 24 de ani, proaspat.

Toti soferii trebuie sa stie asta! Din 20 mai se vor confisca placutele, iar masinile nu vor mai putea fi deplasate decat impinse sau pe platforme daca au ITP-ul expirat

Ministerul Afacerilor Interne MAI) anunta ca din data de 20 mai soferii prinsi in trafic cu autoturisme ale caror ITP-uri sunt expirate vor fi amendati, se vor confisca placutele, iar masinile nu vor mai.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )