Libnet.ro
UNICEF

13:15

Klaus Iohannis, la premierea elevilor unei scoli de la tara: Performantele scolare pot fi criteriile de performanta pentru salarizarea profesorilor

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, la premierea elevilor unei scoli de la tara: Performantele scolare pot fi criteriile de performanta pentru salarizarea profesorilor

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent vineri, 17 iunie, in comuna bacauana Motoseni, la festivitatea de premiere a elevilor claselor a - VIII-a, care a avut loc la Scoala Gheorghe Nechita din localitate. Presedintele Romaniei considera ca educatia si reducerea abandonului scolar sunt prioritatea numarul 1 a tarii. continuă pe Adevărul

UPDATE. Elevii de clasa a VIII-a intra in vacanta. Presedintele Klaus Iohannis, prezent la festivitatea de absolvire a unei scoli din Bacau

Elevii de clasa a VIII intra, de vineri, in vacanta, urmand ca in perioada 27 - 29 iunie sa sustina probele scrise la Evaluarea Nationala, informeaza Ministerul Educatiei. Presedintele Klaus Iohannis, prezent la o scoala din Bacau, a vorbit despre abandonul scolar.

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Italiei: Sustinem Romania pentru intrarea in Schengen. Romanii din Peninsula trebuie sa participe la viata sociala si politica din aceasta tara

Presedintele italian, Sergio Mattarella se afla in vizita oficiala in Romania. El a fost primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Cei doi presedinti au discutat despre problema migratiei,.

Klaus Iohannis se intoarce cu autocarul din Bulgaria. De ce a luat presedintele aceasta decizie

Calatoria de intoarcere a presedintelui Klaus Iohannis din Bulgaria va dura ceva mai mult de aceasta data. Presedintele se va intoarce din tara vecina cu autocarul, nu cu avionul, asa cum.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Bulgaria, miercuri si joi

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri si joi, cu omologul sau bulgar Rosen Plevneliev, cu prim-ministrul Boyko Borissov si cu presedintele Parlamentului, Tsetska Tsacheva, in cadrul unei vizite oficiale in Bulgaria.

Klaus Iohannis pleaca azi la Sofia. Summitul NATO si securitatea energetica, pe agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita de doua zile in Bulgaria, unde se va intalni omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, si cu premierul Boyko Borissov. De asemenea, seful statului va vizita Liceul Mihai Eminescu din Sofia, dar si localitatile istorice Plevna si Grivita. Rosen Plevneliev a fost primul sef de stat primit de Klaus Iohannis la Cotroceni - in februarie 2015- dupa castigarea alegerilor prezidentiale.

Mesajul transmis de presedintele Klaus Iohannis dupa accidentul din Brasov

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante in urma accidentului din Persani. Am aflat cu tristete despre accidentul petrecut pe drumul intre Brasov si Fagaras. Sper ici.

Klaus Iohannis: Am aflat cu tristete despre accidentul petrecut pe drumul intre Brasov si Fagaras. Am luat legatura cu autoritatile, care fac tot posibilul pentru limitarea consecintelor si acordarea ajutorului la fata locului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj pentru victimele accidetului produs in judetul Brasov, in urma caruia patru persoane au murit si cel putin alte 16 au fost ranite. Am.

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia cu privire la efectele abandonului scolar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atras atentia, astazi, la festivitatea de inchidere a anului scolar pentru elevii de clasa a VIII-a de la Scoala Gimnaziala din comuna Motoseni, judetul Bacau, despre riscurile pe care le are abandonul scolar, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a cerut studierea limbii romane ca limba materna in scolile din Bulgaria

Presedintele Klaus Iohannis a cerut autoritatilor bulgare sa gaseasca solutii pentru ca limba romana sa fie studiata ca limba materna in scolile din Bulgaria, informeaza Mediafax. Am.

Klaus Iohannis, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Sper sa fie una care inlesneste parcursul justitiei

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bulgaria, a vorbit, miecuri dupa-amiaza, la Ambasada Romaniei la Sofia, despre decizia Curtii Constitutionale Romane privind abuzul in serviciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )