Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis a renuntat la ceremonia dedicata Revolutiei de pe 20 mai, dupa ce a fost contestat

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a renuntat la ceremonia dedicata Revolutiei de pe 20 mai, dupa ce a fost contestat

Klaus Iohannis a renuntat la evenimentul de pe 20 mai, de comemorare a victimelor de la Revolutia Romana, dupa ce a fost contestat. in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la. continuă pe Antena3

Dupa ce a fost criticat ca isi face campanie electorala pe seama victimelor comunismului, Iohannis amana ceremonia de comemorare a Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei, pentru a elimina orice fel de suspiciune cu privire la asocierea Revolutiei Romane cu perioada electorala in care ne aflam in prezent si din profund respect pentru toti cei care au luptat pentru democratie si libertate in anii tiraniei comuniste, anunta Administratia prezidentiala. Decizia este luata in contextul criticilor ca seful statului si-ar face campanie electorala prin organizarea unui astfel de eveniment acum.

Presedintele Klaus Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei

Presedintele Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei. Administratia prezidentiala precizeaza, intr-un comunicat, ca, in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la oportunitatea organizarii, pe 20 mai, la Palatul Cotroceni, a ceremoniei solemne in cadrul careia, la 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, anul 2019 urma sa fie declarat Anul omagierii victimelor comunismului.

Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei

Administratia prezidentiala precizeaza, intr-un comunicat, ca, in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la oportunitatea organizarii, pe 20 mai, la Palatul Cotroceni, a ceremoniei solemne in cadrul careia, la 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, anul 2019 urma sa fie declarat Anul omagierii victimelor comunismului.

Tariceanu, despre ceremonia organizata de Iohannis si dedicata Revolutiei: Presedintele a avut candva si ideea alinierii Romaniei la ora Germaniei

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma, ironic, ca, daca presedintele va organiza luni o ceremonia dedicata Revolutiei, ar mai putea opera niste modificari: Ziua Copilului ar putea fi comasata cu Rusaliile, Craciunul cu 1 Decembrie, ca sa mai degrevam Revelionul si, poate, chiar aranjeaza ca Nationala de fotbal sa joace toate meciurile de calificare la EURO 2020 in aceeasi zi, ca sa o numim Ziua Fotbalului.

Consilier prezidential: Ziua de 20 mai, aleasa de Iohannis pentru semnificatia sa, intrucat aminteste de primele alegeri libere din perioada postcomunista

Consilier prezidential Andrei Muraru explica faptul ca presedintele Klaus Iohannis a ales ziua de 20 mai pentru lansarea programului dedicat Revolutiei pentru semnificatia acesteia, intrucat aminteste de primele alegeri libere desfasurate in perioada postcomunista.

Klaus Iohannis a anulat ceremonia de luni privind Revolutia Romana in urma controverselor aparute in campania electorala

In ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la oportunitatea organizarii, pe 20 mai a. c. , la Palatul Cotroceni, a ceremoniei solemne in cadrul careia, la 30 de ani de la Revolutia.

Consilierul prezidential Andrei Muraru explica de ce a ales Iohannis ziua de 20 mai pentru lansarea programului 30 de ani de la Revolutie: E data primelor alegeri libere

Consilierul prezidential Andrei Muraru a scris marti, intr-o postare pe Facebook, despre ceremonia ce va avea loc saptamana viitoare la Cotroceni pentru marcarea anului 2019 drept Anul omagierii victimelor comunismului, in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutie, precizand ca primul eveniment din cadrul acestui program omagial va avea loc pe 20 mai, aceasta zi fiind aleasa tocmai pentru semnificatia sa, intrucat aminteste de primele alegeri libere desfasurate in perioada postcomunista.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: E mai important sa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat romanilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

Klaus Iohannis revine la Timisoara. Programul presedintelui Romaniei in capitala Banatului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla vineri, 17 mai, la Timisoara, unde va participa la o serie de evenimente.

De ce comemoreaza Klaus Iohannis Revolutia din decembrie 1989 in luna mai. Reactia lui Tariceanu

Klaus Iohannis va declara anul 2019 drept Anul omagierii victimelor comunismului, in cadrul unei ceremonii publice care va avea loc luni la Palatul Cotroceni, in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )