Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legaturile lui Liviu Dragnea cu milionarul sinucigas Costel Comana

Antena3 Antena3,
Legaturile lui Liviu Dragnea cu milionarul sinucigas Costel Comana

Milionarul Costel Comana, despre care Rise Project scria ca-l insotea pe Liviu Dragnea in deplasararile sale in Brazilia, a facut afaceri cu liderul PSD. Comana a cumparat mai multe imobile de la. continuă pe Antena3

Radu Banciu, despre dezvaluirile RISE Project: Problema este de ce Liviu Dragnea nu e saltat(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre investigatia publicata de jurnalistii de la RISE Project despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel.

TENTATIVA DE CENZURA?! ANAF, in control la Rise Project dupa dezvaluirile despre Liviu Dragnea in Brazilia

ANAF a descins, joi, la organizatia jurnalistica Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar cateva zile dupa ce platforma a publicat o ancheta despre legaturile lui Liviu Dragnea din Brazilia. De.

TENTATIVA DE CENZURA?! ANAF, in control la Rise Project dupa dezvaluirile despre Liviu Dragnea in Brazilia (VIDEO)

ANAF a descins, joi, la organizatia jurnalistica Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar cateva zile dupa ce platforma a publicat o ancheta despre legaturile lui Liviu Dragnea din Brazilia. De.

Liviu Dragnea, vacante exotice in Brazilia. Imagini cu cele mai extravagante resorturi si plaje de acolo

Cumbuco, Brazilia. in acest paradis si-a petrecut o parte din vacante liderul PSD Liviu Dragnea. Compania nu era numeroasa - mereu aceeeasi. Costel Comana. Mugurel Gheorghias si, in unele cazuri,.

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum: S-au cerut acte din Brazilia

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum.

Traian Basescu, despre INTANGIBILITATEA lui Liviu Dragnea

Traian Basescu a analizat situatia lui Liviu Dragnea si a oferit o explicatie a intangibilitatii lui Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook. Fostul sef de stat este de parere ca partidele de tenis.

EXCLUSIV Cum a ajuns fosta vila cu 11 camere din Busteni a lui Sergiu Cunescu la o firma in care asociati sunt oameni din anturajul Tel Drum. Plus: O legatura directa cu fiul lui Liviu Dragnea

Undeva pe un varf de munte se inalta pe trei nivele o vila cu 11 camere, teresa si balcoane de pe care se poate vedea excelent partia de schi din Busteni. Este o casa de vacanta detinuta de o firma care are ca actionari oameni din anturajul Tel Drum si SP Investment Management SRL, societate detinuta pana recent in proportie de 90% de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD. Dupa ce am inceput investigatiile cu afacerile fiului, toate partile sociale din firma au fost transferate pe numele lui Liviu Ilie Dragne fara a la sfarsit). Acesta are profilul unui interpus al familiei Dragnea, omniprezent in societatile la care Dragnea Jr. detine actiuni. Nici reprezentatii firmei Interfrigo, nici fiul lui Liviu Dragnea n-au putut fi contactati pana la ora publicarii anchetei pentru un punct de vedere.

AFACERILE LUI LIVIU DRAGNEA DIN BRAZILIA SI LEGATURA CU TELDRUM, ANCHETATE DE DNA

Ancheta celor de la Rise Project privind afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia sunt si subiect de dosar penal la DNA. Procurorii anticoruptie au anuntat ca au in lucru un dosar penal in rem privind.

Liviu Dragnea face un pas inapoi: Impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritate nu se vor aplica daca afecteaza firmele care actioneaza corect. Seful PSD admite ca a avut discutii cu premierul Tudose despre noile taxe si impozite

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca doua propuneri din programul de guvernare care au starnit critici - impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritate - nu vor fi aplicate daca vor afecta firmele care actioneaza corect sau daca efectele pozitive asteptate nu se concretizeaza. Liviu Dragnea a confirmat ca a avut o discutie foarte aplicata cu premierul Tudose si ieri, si aseara, la receptia oferita de Ambasada SUA, si ulterior, timp de doua ore. Declaratiile lui Dragnea vin pe fondul informatiilor ca intre el si premier au aparut deja contradictii serioase pe marginea programului de guvernare.

Traian Basescu, dezvaluire-soc despre Liviu Dragnea

Liderul PMP Traian Basescu explica pe pagina sa de Facebook de ce Liviu Dragnea este intangibil si nu s-a inceput nicio ancheta serioasa pe numele sau. Foarte multi se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )