Libnet.ro
UNICEF

05:15

Licitatia pentru proiectarea Spitalului regional din Cluj, lansata de Ministerul Sanatatii

Hotnews Hotnews,
 Licitatia pentru proiectarea Spitalului regional din Cluj, lansata de Ministerul Sanatatii

Procedura de licitatie restransa pentru achizitia serviciilor de proiectare a Spitalului Regional de Urgenta din Cluj si de asistenta tehnica a fost lansata de Ministerul Sanatatii pe platformele electronice de specialitate ale Romaniei si Uniunii Europene SICAP si JOUE). Valoarea estimata a contractului de servicii este de 68. 513,80 lei fara TVA, iar toti cei interesati au termen de depunere a candidaturilor data de 17 februarie 2020. continuă pe Hotnews

Consultanti: 2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an de reorganizare a business-ului

2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an in care reorganizarea business-ului se va afla in prim-plan. Pe fondul provocarilor din mediul economic, de la cresterea costurilor operationale la criza fortei de munca, multe companii isi vor reconfigura afacerile, cu focus pe eficientizarea activitatii si evitarea blocajului financiar, estimeaza analistii unei firme de consultanta.

Impozit majorat cu pana la 500% pentru proprietarii cladirilor degradate din Fagaras care nu le reabiliteaza

Primaria Fagaras Brasov) a decis ca din acest an sa impuna un impozit de la 300% pana la 500% pentru proprietarii cladirilor degradate care nu incep lucrarile de reabilitare.

Artistii romani se implica pentru ajutorarea victimelor incendiilor din Australia

Peste 40 de artisti romani vand diverse creatii intr-o licitatie ce are loc pe Facebook pana pe 15 ianuarie, pentru a strange fonduri in beneficiul a patru organizatii care lupta impotriva incendiilor din Australia sau care au ca scop ingrijirea victimelor acestor incendii.

Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei. Vedetele din Romania au reactionat imediat

Astazi, 7 ianuarie, este o zi importanta pentru Andra. Cantareata a scris un mesaj emotionant pentru fiica ei, pe Instagram. Vedetele din Romania au reactionat. Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei in data de 7 ianuarie este pomenit in calendarul ortodox Sfantul Ioan Botezatorul, una dintre figurile centrale ale crestinismului, predicator si botezator pe malurile .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )