Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul, la mana hackerilor: Nokia a trebuit sa plateasca milioane de euro pentru ca Symbian sa nu fie atacat

Adevărul Adevărul,
Liderul, la mana hackerilor: Nokia a trebuit sa plateasca milioane de euro pentru ca Symbian sa nu fie atacat

Era o vreme in care Symbian era un sistem foarte popular. in acea vreme, hackerii au descoperit probleme cu acesta si le-au cerut celor de la Nokia bani. Nokia a platit, iar acum apar detalii despre acel episod in ceea ce s-ar putea constitui un mare scandal in jurul acestui brand. continuă pe Adevărul

BERD finanteaza cu 6,6 milioane euro serviciile retelei de apa si canalizare din Hunedoara

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda o finantare de 30 milioane lei 6,6 milioane euro) companiei regionale Apa Prod care furnizeaza servicii de apa si canalizare in sase orase din judetul Hunedoara pentru extinderea retelei si modernizarea serviciilor de furnizare a apei.

Garanti Bank va primi de la IFC un imprumut in valoare de 35 milioane euro

Garanti Bank va primi un nou imprumut in valoare de 35 milioane euro de la IFC, membra a Grupului Bancii Mondiale, pentru finan and tarea companiilor mici and si mijlocii din Romania, transmite un comunicat remis astazi redactiei.

Peste 80 milioane euro pentru proiectele de investitii POS CCE din lista de rezerva

Ministerul Fondurilor Europene MFE), coordonatorul activitatii Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), a anuntat astazi, printr-un comunicat, ca va fi suplimentat bugetul apelului pentru proiectele de investitii mari pentru IMM-uri, ministrul de resort, Eugen Teodorovici, precizand ca, pana la sfarsitul acestei luni vor fi semnate cele 93 proiecte de investitii mari pentru IMM-uri, aflate pe lista de rezerva, cu o valoare totala nerambursabila de peste 80 milioane euro.

Banca Mondiala acorda 250 de milioane de euro Romaniei pentru reforma sanitara. Alte 750 de milioane sunt destinate politicilor de dezvoltare

Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), parte a Bancii Mondiale, acorda Romaniei doua imprumuturi in valoare de 1 miliard euro, din care 750 milioane euro pentru politici de dezvoltare, iar 250 milioane euro pentru sustinerea proiectului de reforma a sectorului sanitar.

Bugetul Metrorex pentru 2014 a fost aprobat de Guvern cu pierderi de peste 15 milioane euro

CompaniaMetrorex va functiona pe pierderi si in acest an. Bugetul estimat pentru 2014 si aprobat, miercuri, de Guvern indicand un rezultat negativ de peste 66,5 milioane de lei 15,1 milioane de euro).

Dinu Patriciu a vandut o cladire de birouri din Berlin cu 90 milioane euro

Un fond de investitii imobiliare din Germania a cumparat o cladire din centrul Berlinului aflata in proprietatea omului de afaceri roman Dinu Patriciu. Pretul tranzactiei nu a fost dezavaluit dar este estimat de experti la 90 de milioane de euro, potrivit site-ului specializat pie-mag. com.

Omniasig, despagubiri de peste 4,2 milioane euro pentru accidentul din Muntenegru

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solu and tionate and si in curs de solu and tionare deschise in urma accidentului rutier produs in Muntenegru pe 23 iunie 2013 se ridica deja la peste 4,2 milioane de euro, autocarul implicat fiind asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group VIG), printr-o polita de raspundere civila auto obligatorie RCA) si o polita de asigurare facultativa Casco, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Lichiditate de peste 2,3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10. 410,54 lei 2. 647,98 euro).

Vodafone preia Cobra Automotive pe 145 milioane euro

Operatorul britanic de telefonie mobila Vodafone a anuntat, ieri, achizitia companiei italiene Cobra Automotive Technologies pentru 145 milioane de euro 197 milioane de dolari), ca parte a strategiei sale de a conecta dispozitivele mobile in sectorul auto, in cel de ingrijire a sanatatii, in domeniul energiei si al transporturilor, transmite Reuters.

Loto 6/49: Report de 3 milioane euro. Numerele extrase duminica

Duminica au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 13 milioane lei aproape 3 milioane de euro), informeaza Mediafax. Vezi in articol numerele extrase duminica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )