Libnet.ro
UNICEF

07:45

Liderul opozitiei ruse ar fi fost otravit. Alexei Navalny a fost dus la terapie intensiva si este inconstient (VIDEO)

B1 B1,
Liderul opozitiei ruse ar fi fost otravit. Alexei Navalny a fost dus la terapie intensiva si este inconstient (VIDEO)

Alexei Navalny, poate cea mai proeminenta figura aopozitiei din Rusia, este inconstient la spital dupa ce a fost otravit, a anuntat purtatorul sau de cuvant, potrivit BBC. Liderul opozitiei. continuă pe B1

Liderul opozitiei ruse ar fi fost otravit. Alexei Navalny a fost dus la terapie intensiva si este inconstient (VIDEO)

Alexei Navalny, poate cea mai proeminenta figura aopozitiei din Rusia, este inconstient la spital dupa ce a fost otravit, a anuntat purtatorul sau de cuvant, potrivit BBC. Liderul opozitiei.

Liderul opozitiei ruse Alexei Navalnii ar fi fost otravit si este in coma

Liderul opozitiei ruse Alexei Navalnii a fost internat in spital si este inconstient, existand suspiciunea ca a fost otravit, a anuntat purtatoarea sa de cuvant, citata de BBC News. Ea a revenit ulterior cu precizari, afirmand ca acesta este in continuare in coma, in stare grava, pe ventilatie mecanica. Spitalul din orasul siberian in care a fost internat este plin de politisti.

Liderul opozitiei ruse Alexei Navalnii este inconstient in spital cu suspiciuni de otravire

Militantul anticoruptie s-a imbolnavit in timpul unui zbor, iar avionul a efectuat o aterizare de ur.

Principalul opozant al lui Putin, Aleksei Navalnii, aflat in stare de inconstienta la spital dupa ce ar fi fost otravit

Liderul opozitiei ruse si un critic constant al presedintelui Vladimir Putin, Aleksei Navalnii, se afla la spital in stare de inconstienta, dupa ce ar fi fost otravit, a anuntat purtatoarea acestuia de cuvant, citata de BBC.

Principalul opozant al lui Vladimir Putin, in stare grava la spital dupa ce ar fi fost otravit

Alexey Navalny, principalul opozant al lui Vladimir Putin, a ajuns in stare grava la spital dupa ce ar fi fost otravit. Acestuia i s-a facut rau in timpul unui zbor de la Moscova la Tomsk.

Cum comenteaza Kremlinul informatia privind spitalizarea lui Aleksei Navalnii si faptul ca liderul opozitiei ruse ar fi fost otravit

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitrii Peskov, a declarat ca urmareste informatiile privind starea de sanatate a principalului opozant rus, Aleksei Navalnii, dupa ce acesta a fost spitalizat si se afla in stare de inconstienta pe motiv ca ar fi fost otravit. El a subliniat ca la Kremlin se cunoaste despre acest caz, iar Vladimir Putin a aflat aceasta informatie in contextul stirilor pe care le primeste in urma monitorizarii presei.

VIDEO Momentul in care Navalnii este dus cu targa la ambulanta. Medicii se lupta pentru a salva viata opozantului, dupa ce ar fi fost otravit Kremlinul ii ureaza insanatosire rapida - UPDATE

Medicii rusi se luptau joi pentru a salva viata opozantului Alexei Navalnii, plasat in terapie intensiva intr-un spital din Siberia, dupa ce i s-a facut rau la bordul unui avion, anturajul sau acuzand ca a fost otravit, relateaza AFP. Aleksei Navalnii ar putea fi transferat intr-un spital din Germania - surse Bild.

Presupusa otravire a lui Alexei Navalny a deschis rani mai vechi in Rusia lui Vladimir Putin: De-a lungul anilor, mai multi disidenti fie au fost asasinati, fie au supravietuit miraculos unor atacuri brutale

Alexei Navalny se lupta pentru viata sa intr-un spital din Siberia. Activistul anticoruptie, considerat de multi un ghimpe in coasta Kremlinului, este in coma, iar medicii sustin ca ar fi fost.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )