Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Simona Halep - Veronika Kudermetova (vineri, 10:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Veronika Kudermetova (vineri, 10:00)

Vineri de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine contra rusoaicei Veronika Kudermetova 36 WTA) in turul 3 la Australian Open. continuă pe Online Sport

Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Miercuri, dupa ora 10:00, am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic, partida din turul secund la Australian Open.

Ce l-a deranjat pe Darren Cahill la eleva sa - Simona Halep a vorbit despre acest aspect la conferinta de presa

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa de dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Australian Open, turul doi) si despre aspectele mai putin placute ale meciului istovitor castigat miercuri. Locul 2 WTA, Halep le-a spus jurnalistilor ca l-a deranjat pe Darren Cahill.

Simona Halep, calificare dramatica in turul trei: A fost condusa cu 5-2 in setul decisiv de Ajla Tomljanovic

Ajla Tomljanovic a ajutat-o pe Simona sa intre cu adevarat in turneu, sportiva care reprezinta Australia oferind o replica excelenta. Ajla a fost aproape de a produce marea surpriza: a condus cu 5-2 in decisiv. A fost insa momentul care a trezit focul: Halep nu a mai cedat vreun game si a triumfat dupa un adevarat roller-coaster de doua ore si 34 de minute 4-6, 6-4, 7-5). Simona este in turul trei la Australian Open, acolo unde va da peste Veronika Kudermetova.

Simona Halep, dupa meciul dramatic cu Ajla Tomljanovic: A fost mai greu decat credeam. Ce spune despre viitoarea adversara, Veronika Kudermetova

Simona Halep a reusit calificarea in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Grand Slam din anul 2021. A bifat o victorie cu mari emotii, in fata australiencei Ajla Tomljanovic, dupa ce a revenit spectaculos.

Sportiva de care se teme Simona Halep - Darren Cahill confirma: Mereu ma intreaba unde e

Simona Halep a supravietuit unui meci foarte greu cu Ajla Tomljanovic, iar acum se va afla fata in fata cu Veronika Kudermetova turul trei de la Australian Open). Darren Cahill, antrenorul sportivei noastre, a vorbit despre adversara de care se teme cel mai mult numarul 2 WTA.

Australian Open: Cand vor juca Simona Halep si Sorana Cirstea

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de vineri n. r. 12 februarie), Simona Halep si Sorana Cirstea urmand sa evolueze in turul al treilea al Grand Slamului de la Melbourne.

Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep cu Ajla Tomljanovic

A fost anuntat programul zilei de miercuri 10 februarie 2021) de la Australian Open. in turul doi al competitiei, Simona Halep si Sorana Cirstea vor incerca sa mearga mai departe la primul Grand Slam al anului.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, calificare la pas in turul doi: Si-a facut incalzirea cu Lizette Cabrera

Simona Halep a avut parte de un debut solid de Australian Open, numarul doi WTA avand nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera 140 WTA). Semifinalista la editia trecuta, Simona a cedat doar trei game-uri 6-2, 6-1), iar acum priveste cu incredere spre urmatoarea adversara: Ajla Tomljanovic 72 WTA).

Simona Halep a confirmat participarea la unul dintre cele mai importante turnee de tenis din 2021. Line-up solid: 9 jucatoare din TOP 10 vor fi prezente

Simona Halep, numarul 2 WTA, si-a anuntat prezenta la inca o competitie importanta, la inceputul anului 2021. Jucatoarea din Romaniava participala turneul de la Doha, Qatar, programatin.

La ce s-a gandit Simona Halep atunci cand era condusa cu 5-2 in decisiv de Ajla Tomljanovic

Simona Halep a avut parte de primul test adevarat de la Australian Open, numarul doi mondial avand nevoie de nervi de otel pentru a trece de Ajla Tomljanovic si pentru a se califica in turul trei. Simona a fost condusa cu 5-2 in decisiv, dar a reusit cumva sa stranga din dinti si sa revina incredibil pentru o victorie spectaculoasa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )