Libnet.ro
UNICEF

08:01

LIVE TEXT: Germania - Italia, cel mai asteptat sfert de finala la EURO 2016 se joaca ACUM

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT: Germania - Italia, cel mai asteptat sfert de finala la EURO 2016 se joaca ACUM

Italia a prezentat un joc foarte solid la acest turneu final, reusind sa invinga fara drept de apel echipe foarte puternice precum Belgia sau Spania, ambele partide castigate cu 2-0 si dominate clar de italieni. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT: Germania - Italia, cel mai asteptat sfert de finala la EURO 2016

Italia a prezentat un joc foarte solid la acest turneu final, reusind sa invinga fara drept de apel echipe foarte puternice precum Belgia sau Spania, ambele partide castigate cu 2-0 si dominate clar de italieni.

LIVE TEXT: Germania - Italia, cel mai asteptat sfert de finala

Italia a prezentat un joc foarte solid la acest turneu final, reusind sa invinga fara drept de apel echipe foarte puternice precum Belgia sau Spania, ambele partide castigate cu 2-0 si dominate clar de italieni.

Cel mai asteptat sfert de finala de la Euro 2016: Germania - Italia. Toate detaliile despre confruntarea titanilor

Orasul Bordeaux va gazdui, diseara ora 22. 00, Pro TV, Dolce Sport) cea mai echilibrata si atractiva confruntare din aceasta faza a Campionatului European.

Avancronica Germania-Italia, finala din sferturi a EURO 2016

Germania si Italia se infrunta sambata seara in cel mai asteptat sfert de finala de la EURO 2016, un meci intre actuala detinatoare a titlului mondial si o fosta castigatoare de Cupa Mondial.

Euro 2016: Germania - Italia, meciul zilei de sambata

Al treilea sfert al Campionatului European din Franta aduce un meci care putea fi oricand finala acestei competitii. Italia o va infrunta pe campioana mondiala Germania in cel mai asteptat duel din sferturi, dupa ce a eliminat-o in optimi pe Spania, detinatoarea trofeului. Meciul se va disputa pe Stade Matmut Atlantique din Bordeaux, de la ora 22:00. Invingatoarea acestei confruntari trebuie sa treaca de castigatoarea partidei Franta-Islanda pentru a juca finala Euro 2016. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro Tv si Live Score pe HotNews. ro.

VIDEO. Selfie69. Cum arata posterul INTERZIS de Facebook al celui mai asteptat film romanesc din 2016

Afisul comediei Sefie69, regizat de Cristina Iacob - continuarea celui mai bine vandut film romanesc al anului 2014, Selfie a fost interzis pe Facebook. Posterul celui mai asteptat film romanesc din 2016 a fost postat pe reteaua de socializare chiar pe pagina filmului, dar a fost reclamat si blocat, informeaza Mediafax.

Aradul intra in Cartea Recordurilor cu cel mai lung sir de capace

Aradul intra in Cartea Recordurilor Mondiale Guiness World Records, dupa ce, sambata, in oras s-a realizat cel mai lung sir de capace insiruite din lume.

Lewis Hamilton, cel mai rapid in calificarile din Austria

Campionul mondial Lewis Hamilton a stabilit, sambata, cel mai rapid timp in calificarile Marelui Premiu al Austriei de pe traseul Spielberg.

Jocurile Olimpice 2016, cel mai sigur loc pentru sportivi

Desi focuri de arma rasuna in cartierele marginase din Rio de Janeiro, cadavre mutilate zac pe plaja, iar politistii si pompierii protesteaza, Comitetul Olimpic American USOC) a afirmat ca Jocurile Olimpice 2016 vor fi cel mai sigur loc pentru sportivi odata ce intrecerile vor incepe, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Nico Rosberg, cel mai rapid in primele antrenamente din Austria

Pilotul german Nico Rosberg a stabilit, vineri dimineata, cel mai bun timp in primele antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Austriei de la Spielberg, traseul de casa al Red Bull.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )