Libnet.ro
UNICEF

22:15

Live Text Wimbledon. Simona Halep - Jana Cepelova: ora 17.30. Debut pentru romanca alaturi de noul antrenor

România Liberă România Liberă,
Live Text Wimbledon. Simona Halep - Jana Cepelova: ora 17.30. Debut pentru romanca alaturi de noul antrenor

Simona Halep, cap de serie numarul 3, debuteaza, marti, in primul tur al turneului de grand slam de la Wimbledon. Meciul cu Jana Cepelova, 106 WTA, va fi totodata primul pentru romanca, alaturi de noul sau antrenor, Daniel Dobre. continuă pe România Liberă

LIVE Wimbledon: Simona Halep - Jana Cepelova (Marti, dupa 17:00)

Simona Halep isi incepe, marti, parcursul in turneul de la Wimbledon, al doilea concurs de Mare Slem al sezonului.

Wimbledon: Simona Halep vs Jana Cepelova, in primul tur

Simona Halep cap de serie numarul trei) va debuta la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, impotriva jucatoarei Jana Cepelova locul 106 WTA, din Slovacia). Halep va fi pe aceeasi parte de tablou cu Petra Kvitova 2 WTA), pe care ar putea sa o intalneasca in semifinale daca va fi cazul), in timp ce Maria Sharapova si Serena Williams s-ar putea intalni in penultimul act al turneului londonez.

Turneul de la Wimbledon: Simona Halep va debuta impotriva cehoaicei Iana Cepelova

Jucatoarele romance si-au aflat adversarele pe care le vor avea in primul tur al turneului de la Wimbledon. Simona Halep va debuta in cel mai important turneu de tenis al anului impotriva cehoaicei Iana Cepelova, i.

Clasamentul WTA inainte de Wimbledon: Simona Halep, locul 3 - Romania are 5 sportive in TOP 100

Simona Halep va incepe turneul de Grand Slam de la Wimbledon de pe locul 3, jucatoarea noastra fiind devansata doar de Serena Williams 1) si Petra Kvitova 2). In TOP 100, Romania are cinci jucatoare: Simona Halep 3), Irina Begu 31), Monica Niculescu 48), Alexandra Dulgheru 60) si Andreea Mitu 71).

GALERIE FOTO. Divele de la WIMBLEDON: Simona Halep, alaturi de rivalele din WTA

Simona Halep, cap de serie 3, a participat vineri la petrecerea jucatoarelor de la Wimbledon, eveniment care a precedat tragerea la sorti a tabloului principal. Romanca a fost in centrul atentiei, alaturi de jucatoare de top, precum Serena Williams sau Maria Sarapova.

Wimbledon: Simona Halep, in echipa cu Elena Bogdan in proba de dublu

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3 la simplu, a decis sa joace si la dublu, la Wimbledon, alaturi de Elena Bogdan, ele urmand a intalni in primul tur cuplul Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta Taiwan/Italia), cap de serie numarul 7.

Turneul de la Wimbledon: Simona Halep va juca in proba de dublu alaturi de Elena Bogdan

Simona Halep, locul 3 WTA, a decis sa participe si la proba de dublu in cadrul turneului de la Wimbledon. Tenismena va performa alaturi de Elena Bogdan impotriva echipei Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta.

Surpriza Wimbledon: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur. O a SASEA romanca pe tablou!

Tablourile principale al turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, sunt stabilite, vineri, prin tragere la sorti. Simona Halep si celelalte patru romance din competitie isi vor afla adversarele din primul tur.

Trageri la sorti Wimbledon: Simona Halep isi afla azi prima adversara. Cinci romance pe tabloul principal

Tablourile principale al turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, sunt stabilite, vineri, prin tragere la sorti. Simona Halep si celelalte patru romance din competitie isi vor afla adversarele din primul tur.

Simona Halep a facut senzatie la petrecerea jucatoarelor de la Wimbledon

Chiar daca in ultima vreme nu a mai obtinut rezultatele asteptate de fanii din intreaga lume, Simona Halep tine stacheta sus cel putin in ceea ce priveste aparitiile publice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )