Libnet.ro
UNICEF

22:45

LIVE VIDEO. Guvernul stabileste cand vor avea loc alegerile parlamentare

România Liberă România Liberă,
LIVE VIDEO. Guvernul stabileste cand vor avea loc alegerile parlamentare

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de joi hotararile cu privire la data alegerilor parlamentare s. continuă pe România Liberă

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie, conform unei decizii a Guvernului Orban

O Hotarare de Guvern aprobata joi, 3 septembrie, stabileste ca alegerile parlamentare vor avea loc l.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020 - surse

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020, potrivit unor surse Antena 3. Autoritatea Electorala Permanenta ar fi pregatit patru hotarari de guvern, toate pentru alegerile parlamentare. Acestea ar urma sa intre pe agenda suplimentara a sedintei de Guvern.

VIDEO Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie - Guvern

Guvernul a decis ca data alegerilor parlamentare sa fie 6 decembrie, a anuntat la finalul sedintei de Guvern purtatorul de cuvant Ionel Danca.

Ce salarii vor avea profesorii in noul an scolar. Acum e oficial

Cresterea salariilor profesorilor cu 16%, care trebuia sa aiba loc de la 1 septembrie, nu este prevazuta in proiectul de rectificare bugetara propus de Ministerul Finantelor. Astfel, cadrele didactice se intreaba cand va avea loc urmatoarea marire de leafa. Mai multe detalii, in continuare. Salariile profesorilor nu mai cresc de la 1 septembrie Majorarea salariilor .

Horoscopul toamnei 2020. Schimbari majore pentru zodii. Gemenii vor avea succes pe plan profesional

Anul 2020 a fost unul agitat pentru majoritatea nativilor, dar lunile de toamna vin cu noroc si schimbari pozitive pentru mai multe zodii. Gemenii, de exemplu, vor avea succes pe plan profesional. Afla si tu ce-ti rezerva astrele: bani, dragoste, sanatate sau cariera? Horoscop de toama, 2020 Toamna aceasta nu se va schimba doar culoarea .

Ultima ora. Ministrul Muncii a anuntat cand vor fi primite alocatiile majorate. Cati bani va primi in plus fiecare copil

Veste buna pentru milioane de romani. in urma cu putin timp, ministrul Muncii, Violeta Alexandru a facut anuntul mult asteptat: alocatiile marite vor fi primite fara nicio zi intarziere. Potrivit acesteia, primii beneficiari la care vor ajunge banii vor fi aceia care au card. Pe ce data se vor primi alocatiile marite intr-un mesaj publicat .

Loto 6 din 49 LIVE. Numere extrase, joi, 3 septembrie 2020

Loteria Romana pregateste azi, 3 septembrie, noi extrageri loto. Asadar, vor avea loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de duminica, 30 august, Loteria Romana a acordat peste 16. 600 de castiguri in valoare totala de peste 925. 500 de lei. Rezultate loto azi Loto .

VIDEO Donald Tusk, mesaj in limba romana pentru Maia Sandu, in cursa pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Presedintele Partidului Popular European, Donald Tusk, transmite un mesaj in limba romana in care isi anunta sustinerea pentru liderul partidului de opozitie PAS din Republica Moldova, Maia Sandu, pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc in 1 noiembrie la Chisinau.

Ministerul Educatiei nu stie daca elevii vor avea tabletele promise, in 10 septembrie

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ieri ca nu stie daca in 10 septembrie cele 250. 000 de tablete necesare invatamantului online, pentru care Guvernul a dispus achizitionarea si a alocat 150 milioane lei, vor ajunge la elevii care au nevoie de acestea.

Cand a avut loc pe Terra prima confruntare armata intre oameni si extraterestri. Un general de armata face dezvaluiri

De-a lungul anilor, incepand de la Jules Verne si pana astazi, omenirea a incercat sa-si raspunda unei intrebari existentiale, si anumesuntem singuri in Univers? Pana acum aceasta intrebare a ramas fara raspuns, sau poate nu? Cand a avut loc pe Terra prima confruntare armata intre oameni si extraterestri Teoriile consairatiei cele maiuzate de-a lungul anilor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )