Libnet.ro
UNICEF

21:15

LIVE VIDEO. A noua zi de manifestatii in Piata Victoriei. in ciuda frigului si a ninsorii, 8.000 de oameni protesteaza impotriva Guvernului Grindeanu. La Cotroceni, 150 de persoane cer demisia presedintelui Iohannis

România Liberă România Liberă,
LIVE VIDEO. A noua zi de manifestatii in Piata Victoriei. in ciuda frigului si a ninsorii, 8.000 de oameni protesteaza impotriva Guvernului Grindeanu. La Cotroceni, 150 de persoane cer demisia presedintelui Iohannis

Aproximativ 8. 000 de oameni s-au adunat, miercuri seara, in Piata Victoriei, cerand demisia Guvernului Grindeanu, in vreme ce, la Cotroceni, 150 de persoane cer demisia presedintelui Iohannis. continuă pe România Liberă

LIVE VIDEO. A noua zi de manifestatii in Piata Victoriei. in ciuda frigului si a ninsorii, aproximativ 5.000 de oameni protesteaza impotriva Guvernului Grindeanu. La Cotroceni, aproape 200 de persoane cer demisia presedintelui Iohannis

Aproximativ 8. 000 de oameni s-au adunat, miercuri seara, in Piata Victoriei, cerand demisia Guvernului Grindeanu, in vreme ce, la Cotroceni, 150 de persoane cer demisia presedintelui Iohannis.

VIDEO A noua zi de proteste in Piata Victoriei: Peste 7.000 de persoane au iesit din casa, pe viscol. Manifestantii au ridicat un om de zapada pe care l-au decorat cu stegulete. Mesaje ale protestatarilor: 600.000 striga Hotii!. Asta-nseamna sa fii mafio

Peste 7000 de persoane au participat miercuri seara, pe viscol, la protestul antiguvernamental din Piata Victoriei. Maximum de oameni in Piata Victoriei a fost de 6000, inregistrandu-se dupa ora 21:00. Oamenii au ridicat in piata un om de zapada pe care l-au decorat cu stegulete, iar inainte de protest, dar si in timpul lui, au curatat zona de zapada cu lopeti. S-a scandat Abrogati-l pe Dragnea!, si Ploua, ninge / Noi vom invinge. Ca si in zilele trecute, protestatarii au afisat pancarte cu diferite mesage. Mentionam doua dintre ele: 600. 000 striga Hotii!. Asta-nseamna sa fii mafiot si Sorine, clipeste de doua ori daca vrei sa te salvam!. Oamenii au scris mesaje in zapada de pe asfalt: Rezistam, Demisia, Afara, RO 10084;65039;.

A noua zi de manifestatii in Piata Victoriei. in ciuda frigului si a ninsorii, oamenii vor iesi miercuri noaptea sa protesteze impotriva Guvernului

Protestatarii din Piata Victoriei nu renunta la manifestatiile impotriva Guvernului, oamenii anuntand ca ies si miercuri seara in strada. Primii manifestanti au ajuns in fata Guvernului de dimineata, iar cei care au ajuns dupa-amiaza au venit cu lopeti si au inceput sa deszapezeasca rondul.

LIVE VIDEO. A noua zi de manifestatii din Piata Victoriei s-a sfarsit. in ciuda frigului si a ninsorii, aproximativ 5.000 de oameni au protestat impotriva Guvernului Grindeanu. La Cotroceni, aproape 200 de persoane i-au cerut demisia presedintelui Iohanni

Aproximativ 8. 000 de oameni s-au adunat, miercuri seara, in Piata Victoriei, cerand demisia Guvernului Grindeanu, in vreme ce, la Cotroceni, 150 de persoane cer demisia presedintelui Iohannis.

VIDEO Protestatarii din Piata Victoriei au venit cu lopeti ca sa dea zapada la o parte. Sloganul REZIST ramane scris

Protestatarii din Piata Victoriei au adus miercuri lopeti cu care au curatat partial zapada, pastrand chenarul in care sta scris, inca de dimineata, sloganul REZIST si pregatind zona pentru un nou protest. In Bucuresti ninge viscolit inca de dimineata, iar miercuri seara in Piata Victoriei este asteptata o noua manifestatie de sustinere a justitiei si impotriva Guvernului.

VIDEO Protestul din Piata Victoriei de duminica filmat la 360 de grade

O filmare la 360 de grade a protestului de duminica seara din Piata Victoriei din Bucuresti cand peste 250 de mii de oameni au manifestat pentru apararea Justitiei.

Pregatiri pentru o noua zi de proteste in Piata Victoriei. Primii protestatari au curatat zapada si au scris mesajul REZIST in fata Guvernului (FOTO, VIDEO)

Protestatarii din Piata Victoriei nu s-au lasat intimidati de vremea nefavorabila din capitala, ci au venit cu lopeti pentru a da zapada la o parte si a pregati zona pentru protestele de diseara. Acestia au av.

A noua zi de proteste in Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa cinci ore

A noua zi de proteste antiguvernamentale din Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa mai bine de cinci ore, timp in care manifestantii au scandat Hotii, Demisia, au cantat imnul si au aprins lanternele telefoanelor mobile.

IMAGINEA DE DUPA PROTESTE: Cum arata Piata Victoriei si zona din fata Palatului Cotroceni DUPA MANIFESTATII (VIDEO)

O poza cat o mie de cuvinte! Daca toata lumea se astepta ca dupa protestele desfasurate in ultimele zile locul in care s-a manifestat sa arate ca dupa razboi, Piata Victoriei s-a ridicat p.

A noua zi de proteste in fata Guvernului: in ciuda viscolului, mii de oameni au venit in Piata Victoriei

45 Aproximativ 3. 000 de oameni participa la protestul din Piata Victoriei. 20 Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a ajuns la 500. Pentru a noua zi consecutiv,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )