Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Este o campanie mizerabila si arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii nostri politici

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Este o campanie mizerabila si arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii nostri politici

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca mesajele anti-PSD din ultima perioada reprezinta o campanie mizerabila care arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii politici ai social-democratilor. Acesta a mai spus ca mai multi colegi din partid au vut sa vina cu contra-replici, insa i-a sfatuit ca e mai bine sa urmareasca spectacolul. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Sunt multi colegi care vor sa vina cu contra-replici

Liderul social-democratilor a declarat marti ca sunt multi colegi in partid care vor sa reactioneze la mesajele anti-PSD aparute in ultima perioada. Presedintele PSD a tinut sa precizeze ca este o campanie mizerabila a adversarilor politici si ca nu este cazul ca social-democratii sa raspunda.

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Sunt multi colegi carora le freamata mainile sa vina cu contra-replici (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca multi colegi din partid sunt gata sa reactioneze la mesajele obscene anti-PSD care au aparut in ultima perioada. Le freamata mainile sa vina si ei cu.

Este o campanie mizerabila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca mesajele anti-PSD din ultima perioada reprezinta o campanie mizerabila care arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii nostri politici. El spune ca mai multi colegi din partid au vut sa vina cu contra-replici, dar el a spus ca e mai bine sa urmareasca spectacolul.

Liviu Dragnea, despre protestul diasporei: Sa se faca inca un miting. Poate mai facem si noi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, referindu-se la mitingul romanilor din diaspora, programat pe 10 august in Piata Victoriei, ca si PSD-ul mai poate organiza un miting de acest fel, informeaza.

Liviu Dragnea, despre protestul romanilor din diaspora: Nu vor fi un milion

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat ca nici el si nici PSD nu-i opresc pe cei care au anuntat organizarea pe 10 august a unui miting al romanilor din Diaspora, dar a opinat ca nu va fi un miting de un milion de persoane asa cum s-a transmis,.

Dragnea: Adversarii nostri politici s-au dus in mocirla. Este o campanie mizerabila

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, in legatura cu mesajele anti-PSD din ultima perioada, ca este vorba despre o campanie mizerabila, care arata cat de adanc s-au dus.

Liviu Dragnea ii da sperante lui Tariceanu: Este deschisa posibilitatea unui candidat unic la prezidentiale. Poate fi de la PSD, poate fi de la ALDE

Marea dorinta a lui Calin Popescu Tariceanu de a fi candidat in alegerile prezidentiale sustinut atat de ALDE cat si de PSD ar putea deveni realitatea. Liviu Dragnea a anuntat, duminica seara, ca este.

Dragnea, despre protocolul dintre SRI si Ministerul Dezvoltarii: Am semnat revizuirea acestuia / Este secret de serviciu, am fost sfatuit sa nu amintesc nici macar despre titlul acestui protocol

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca protocolul incheiat intre SRI si Ministerul Dezvoltarii, in timpul mandatului sau de ministru, se refera la securitatea cibernetica si el a semnat doar revizuirea lui, mentionand ca astfel de protocoale au existat cu toate ministerele, scrie Agerpres.

Dragnea, despre protocolul incheiat de el cu SRI: Nu se poate compara cu protocoale secrete semnate intre SRI si structuri din justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca protocolul cu SRI semnat de el in perioada in care era ministru al Dezvoltarii se referea la protectia datelor si este un tip de protocol care a fost incheiat cu toate ministerele. El a mai afirmat ca acesta nu se compara cu protocoale secrete semnate intre SRI si structuri din justitie.

Dragnea despre remanierea guvernamentala: Nu am discutat tema aceasta

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat marti ca remanierea Guvernului nu este o tema care sa fie discutata in aceasta vara. Nu am deschis tema asta. Nu am discutat tema aceasta nici c.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )