Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Nu se rupe lantul de iubire cu UNPR pentru ca este foarte puternic

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Nu se rupe lantul de iubire cu UNPR pentru ca este foarte puternic

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca din partea PSD lucurile raman neschimbate si este dispus sa continue discutiile cu UNPR in privinta alegerilor parlamentare, in cazul in care membrii acestui partid se decid sa ramana in alianta centru-stanga cu care a mers la locale. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre relatia PSD-UNPR: Nu avem de gand sa rupem aceasta alianta (VIDEO)

Presedintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea a vorbit despre situatia aliantei cu UNPR, in contextul in care, potrivit ultimelor informatii care circula in spatiul public, acestia din ur.

UNPR negociaza cu PNL la Timis si la Maramures. Liviu Dragnea: PSD poate intelege ca in anumite centre sunt patimi foarte mari

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca PSD este dispus sa continue discutiile cu UNPR, in cazul in care membrii acestui partid se decid sa ramana in alianta centru stanga cu care a me.

Liviu Dragnea: Nu o sa fac cerere niciodata pentru nicio pensie speciala

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca nu va face cerere pentru pensia speciala de care vor beneficia alesi locali, in conditiile in care a fost presedintele Consiliului Judetean Teleorman in perioada 2000-2012.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )