Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Dragnea vine cu Viorica Dancila la Scoala politica de vara a femeilor din PSD

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea vine cu Viorica Dancila la Scoala politica de vara a femeilor din PSD

Femeile din PSD se intalnesc la traditionala Scoala politica de vara a organizatiei. Tema editiei din 30 august-1 septembrie 2018 va fi Centenarul Marii Uniri. continuă pe Adevărul

Iohannis, atac la Dragnea si Dancila: in politica externa nu e loc de experimente discutabile in nume personal, pentru amatorism si gafe diplomatice

Presedintele Klaus Iohannis i-a atacat, in fata diplomatilor romani, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, si pe prim-ministrul Viorica Dancila, seful statului subliniind ca in politica externa nu e loc de experimente discutabile, aluzie la anuntul lui Dragnea referitor la inceperea negocierilor pentru mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim.

LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA, chiar in timpul nuntii! Pozitie transanta din GERMANIA impotriva PSD: Mi-e RUSINE

Noi critici la adresa PSD au fost lansate de socialistii germani, chiar in timpul nuntii fiului lui Liviu Dragnea. Mi-e rusine pentru asa-zisii social-democrati din Romania! a declarat Susanne Kastner,.

Liviu Dragnea, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani: Iohannis nu mai poate pretinde ca nu e nimic grav. Am primit aceeasi scrisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea a reactionat dupa scrisoarea trimisa deRudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump. Dragnea sustine ca a primit aceeasi scrisoare din partea lui Giuliani. Am primit din.

Rectorul SNSPA: Liviu Dragnea ar putea fi declarat persona non grata de mai multe cancelarii occidentale

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, sustine ca liderul PSD, Liviu Dragnea, risca sa primeasca statutul de persona non grata din partea mai multor cancelarii occidentale si ca exista inclusiv voci la Washington care cer ca presedintele Camerei Deputatilor sa fie inclus pe lista Magnistsky, rezervata in special unor personaje acuzate de incalcari ale drepturilor omului si de coruptie.

Iubita lui Liviu Dragnea, tinuta inspirata din garderoba lui Meghan Markle. Cine o poarta mai bine

La sfarsitul saptamanii trecute, fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, s-a casatorit cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tatulescu. Ceremonia fastuoasa a avut loc la Palatul Snagov si a strans laolalta nenumarate persoane importante din showbizul romanesc, dar si din scena politica.

Politikix. Liviu Dragnea si conspiratia asasinilor. Cum a reusit sa scape la mustata

Subiectul acestei saptamani a fost incercarea de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea. Patru straini s-ar fi cazat la un hotel renumit din Bucuresti cu scopul precis de a-i face rau sefului PSD. Subiectul.

Orban, despre tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea: O poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Sibiu, ca tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea este o poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar si a afirmat ca nu mai trebuie prelungita dezbaterea despre aceasta nazdravanie.

Igor Dodon nu va trimite o invitatie oficiala la dialog lui Liviu Dragnea. Cum isi motiveaza decizia presedintele Republicii Moldova

Igor Dodon inca nu a primit un raspuns la invitatia sa adresata lui Klaus Iohannis privind posibilitatea ca cei doi sefi de state sa aiba o intrevedere bilaterala. Cu toate acestea, presedintele moldovean afirma ca nu are de gand sa propuna intalniri si altor oficiali romani, precum ar fi presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Consiliul Judetean Teleorman NU vrea sa se constituie parte civila in dosarul Belina, caz legat de numele lui Liviu Dragnea

Consiliul Judetean Teleorman nu vrea sa se constituie parte civila in dosarul Belina, caz legat de numele lui Liviu Dragnea. in acest dosar este judecat chiar fostul presedinte al Consiliului, Adrian Ionut.

Gigi Becali, despre cununia fiului lui Liviu Dragnea: Poate s-a cerut derogare de la BOR! Dar cine a vazut nunta fara soacra mare? (VIDEO)

Faptul ca fiul lui Liviu Dragnea a ales sa nu se casatoreasca religios in biserica a starnit indignare, dar si intrebari din partea presei si a unor credinciosi. Gigi Becali, intr-o interventie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2116 seconds )