Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Pop, despre afirmatiile lui Traian Basescu: Nu am distrus Educatia. Am condus acest minister timp de 45 de zile (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Pop, despre afirmatiile lui Traian Basescu: Nu am distrus Educatia. Am condus acest minister timp de 45 de zile (VIDEO)

Noul ministru pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru B1 TV ca repinge afirmatiile presedintelui Traian Basescu, care a spus, inainte de inceperea ceremoniei de depunere a juramantului noilor ministri. continuă pe B1

Liviu Pop, despre afirmatiile lui Traian Basescu: Nu am distrus Educatia. Am condus acest minister

Noul ministru pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru B1 TV ca repinge afirmatiile presedintelui Traian Basescu, care a spus, inainte de inceperea ceremoniei de depunere a juramantului noilor ministri.

Liviu Pop, despre afirmatiile lui Traian Basescu: Nu am distrus Educatia. Am condus acest minister (VIDEO)

Noul ministru pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru B1 TV ca repinge afirmatiile presedintelui Traian Basescu, care a spus, inainte de inceperea ceremoniei de depunere a juramantului noilor ministri.

Liviu Pop, dupa atacul lui Traian Basescu: ii urez pensie usoara domnului Basescu

Noul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a explicat, in direct la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu l-a atacat pe nedrept si ca nu poate fi facut responsabil de vreo problema a sistemului, in conditiile.

CSM: Traian Basescu, prin declaratiile sale, a adus atingere independentei sistemului judiciar

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a apreciat miercuri ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu lansate in spatiul public in cadrul unei emisiuni televizate, pe 9 septembrie, sunt de natura sa aduca atingere independentei sistemului judiciar in ansamblul sau, scrie Agerpres. CSM s-a referit in special la afirmatia sefului statului potrivit careia decizii ale unor procurori au fost controlate de un ziarist important.

Maramureseanul Liviu Marian Pop, umilit de Traian Basescu la ceremonia de investire

Liviu Marian Pop a fost umilit de catre presedintele Traian Basescu la ceremonia de investire. Basescu a refuzat sa dea mana cu Liviu Pop.

VIDEO Traian Basescu: Numirea ministrilor, act de executare a deciziei Parlamentului. E motivul pentru care accept numirea lui Liviu Pop si Sorin Campeanu, care au contribuit prin distrugerea de institutii ale educatiei la un fals in interes public

Ceremonia de la Cotroceni in cadrul careia noii ministri au depus juramantul a inceput cu o precizare facuta de Traian Basescu. Seful statului a explicat ca, potrivit Constitutiei, numirea de catre presedintele Romaniei a ministrilor este un act de executare a deciziei Parlamentului, un act obligatoriu pe care in cazul in care nu l-ar executa, presedintele ar produce o grava incalcare a Constituiei. Acesta este si motivul pentru care astazi accept numirea ministrilor Liviu Pop Dialog social - n. red. ) si Sorin Campeanu noul ministru al Educatiei - n. red. ) care au contribuit prin distrugerea de institutii ale educatiei la un fals in interes public, a afirmat Traian Basescu. Seful statului a facut astfel referire la implicarea celor doi in mentinerea titlului de doctor al lui Victor Ponta in anul 2012, cand a izbucnit scandalul de plagiat.

CSM: Traian Basescu a adus atingere independentei justitiei cand a afirmat ca decizii ale unor procurori au fost controlate de un ziarist important

Traian Basescu a adus atingere independentei justitiei prin afirmatiile facute pe 9 septembrie, la postul B1 TV, cand a sustinut ca decizii ale unor procurori au fost controlate de un ziarist important. Ace.

Victor Ponta despre Traian Basescu: Nu am avut niciodata un moment in care sa avem incredere unul in altul sau sa ne simpatizam

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca intre el si Traian Basescu nu a existat niciun moment in care sa aiba incredere unul in altul sau sa se simpatizeze. Nu am avut niciodata un moment in care sa avem incredere unul in altul sau sa ne simpatizam, intotdeauna ne-am antipatizat, este o diferenta structurala, daca vreti. Probabil ca vi se intampla si dumneavoastra si altor oameni sa zici Pe omul acesta, de cand il cunosc si pana azi, de ani de zile, n-am putut sa ne intelegem, a precizat Ponta, intr-o emisiune la Romania TV, potrivit Agerpres.

Scandal la validarea ministrului Liviu Pop! O deputata PNL catre un senator PSD: Esti un nesimtit

Liviu Pop a primit aviz pozitiv pentru portofoliul Dialogului Social. Audierile au fost insa marcate de o disputa intre Cristina Pocora, vicepresedintele Comisiei pentru munca si protectie sociala din Camera.

Liviu Pop, aviz pozitiv pentru ministerul Dialogului Social

Liviu Pop, senatorul PSD, a primit luni avizat pozitiv luni pentru portofoliul Dialogului Social din partea comisiilor reunite de Munca si pentru Egalitatea de Sanse, cu 21 de voturi pentru si 7 impotriva din partea liberalilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )