Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Johannes Hahn, comisar european: Am discutat problema exercitiului financiar multianual, al bugetului pe 2021 - 2027 (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Johannes Hahn, comisar european: Am discutat problema exercitiului financiar multianual, al bugetului pe 2021 - 2027 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit in cursul zilei de joi, 15 octombrie, cu comisarul european Johannes Hahn la Palatul Victoria. in timpul declaratiilor de presa, premierul a explicat: A fost o discutie e. continuă pe B1

PSD cere demisia premierului Ludovic Orban: Eun gest de minima decenta sa plece din aceasta functie

Partidul Social Democrat cere demisia lui Ludovic Orban dupa scandalul de la Oficiul de Combatere a Spalarii Banilor.

Comisarul european pentru buget Johannes Hahn se intalneste, la Bucuresti, cu mai multi oficiali romani

Comisarul european Johannes Hahn, responsabil pentru buget si administratie, va efectua joi, 15 octombrie, o vizita la Bucuresti, informeaza un comunicat al Executivului comunitar, citat de Agerpres. Cu aceasta ocazie, Johannes Hahn se va intalni cu prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, cu vice prim-ministru, Raluca Turcan, cu ministrul Finantelor Publice, Vasile-Florin Citu, si cu ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos. Temele de discutie ce vor fi abordate se refera la viitorul buget UE pe termen lung si la fondul de redresare si rezilienta, precum si la legislatia europeana referitoare la resursele proprii si la respectarea principiului statului de drept.

Comisarul european pentru buget Johannes Hahn se intalneste maine, la Bucuresti, cu mai multi oficiali romani

Comisarul european Johannes Hahn, responsabil pentru buget si administratie, va efectua maine, 15 octombrie, o vizita la Bucuresti, informeaza un comunicat al Executivului comunitar.

Ludovic Orban, intalnire de lucru cu Tataru, Vela si Arafat, de la ora 16.00

Premierul Ludovic Orban va avea marti, de la ora 16. 00, o intalnire de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si cu secretarul de stat Raed Arafat, a anuntat Guvernul. intalnirea are loc in contextul cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19 in Romania si a numarului judetelor unde coeficientul de infectari raportat la 1. 000 de locuitori depaseste 1,5. in Bucuresti, rata de infectare a ajuns la 2,66.

Ludovic Orban vrea alegeri parlamentare cat mai repede: Fiecare zi in care ramane in functie acest Parlament, este o zi pierduta pentru Romania Nu alegerile au dus la cresterea numarului de cazuri COVID-19, ci petrecerile de dupa

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, la Digi24, despre faptul ca amanarea alegerilor parlamentare ar face mult rau Romaniei. in plus, el a a explicat ca alegerile nu sunt sursa cresterii numarului de.

Ludovic Orban se intalneste, luni, cu reprezentantii Federatiei Sanitas: Discutiile, dupa ce, in urma cu cateva zile, sindicalistii au declansat greva japoneza

Premierul Ludovic Orban se intalneste, luni, cu reprezentantii Federatiei Sanitas. intrevederea, la care vor participa si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul Finantelor, Florin Citu, are loc i.

Valer Dorneanu raspunde acuzatiilor aduse de Ludovic Orban: in nicio tara un premier nu-si permite asemenea atacuri suburbane la adresa Curtii Constitutionale

Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a declarat joi seara, la Sinteza Zilei, ca Ludovic Orban are o pandemie personala cu CCR si incita opinia publica impotriva institutiei pe care o reprezinta. Reactia lui Dorneanu vine dupa ce premierul i-a catalogat pe judecatorii Curtii Constitutionale drept politruci.

Ludovic Orban, prima reactie dupa recordul de infectati cu SARS-CoV-2: Suntem intr-un moment de cumpana

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, faptul ca autoritatile trebuie sa se mobilize cat mai bine pentru a face fata numarului mare de infectari cu coronavirus.

Pelerinajul de Sfantul Dumitru nu se va organiza anul acesta la Bucuresti. Premierul Ludovic Orban: Sunt un om credincios si am sustinut proiectele Bisericii, dar riscul e foarte mare

In cursul declaratiilor de presa de luni, premierul Ludovic Orban a discutat si despre bilantul ingrijorator al cazurilor de COVID-19 din Romania. Dupa ce au aparut cifrele de la ora 13:00, premierul a oferit.

Ludovic Orban, vizita oficiala in Franta, la finalul lunii octombrie. Apoi va merge in Israel si Germania

Premierul Ludovic Orban va avea in perioada imediat urmatoare trei vizite oficiale importante. Seful Executivului va pleca in Franta, apoi in Israel si Germania. Ludovic Orban,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3086 seconds )