Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Florin Citu nu va propune alti ministri in locul celor avizati negativ

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Florin Citu nu va propune alti ministri in locul celor avizati negativ

Ludovic Orban a spus, in privinta cererii PSD ca premierul desemnat sa propuna alti ministri in locul celor care au primit aviz negativ, ca Florin Citu nu va face acest lucru in niciun caz. continuă pe Antena3

Sedinta restransa la Palatul Victoria, duminica seara. Orban, Citu, Costache si Anisie evalueaza posibilitatea de a inchide scolile din Romania (VIDEO)

Premierul in exercitiu Ludovic Orban a convocat mai multi ministri, duminica seara, la Palatul Victoria, pentru evaluarea posibilitatii de a inchide scolile din tara, pe fondul cazurilor de COVID-19.

FLORIN CITU: Am castigat al doilea proces intentat Romaniei de fratii Micula

Premierul desemnat, Florin Citu, afirma intr-o postare pe Facebook, ca PNL a demonstrat ca se poate, dupa ce Tribunalul arbitral international a respins pretentii ale fratilor Micula de peste 9 miliarde de lei fata de statul roman, castigand al doilea proces intentat Romaniei de fratii Micula.

Ludovic Orban, gafa sau greseala intentionata in conferinta de presa: Va vorbi Rafael Raed Arafat

Spiritual si glumet, premierul Ludovic Orban stie sa detensioneze o situatie critica. S-a vazut asta si la conferinta de presa din aceasta seara de la Guvern, organizata pe tema COVID-19, cand a adus la un nivel superior gafa facuta ieri de Digi 24, cand o prezentatoare l-a numit pe Raed Arafat, Rafael Nadal, ministru secretar .

Florin Citu cere parlamentarilor sa nu respinga OUG 1 si ordonanta care amana dublarea alocatiilor

Florin Citu a cerut astazi parlamentarilor sa nu respinga ordonanta care prevede amanarea dublarii alocatiilor, deoarece Romania are nevoie de stabilitate financiara.

Florin Citu: Suntem pregatiti sa folosim toate instrumentele de politica fiscala pentru a atentua impactul economic al coronavirus

Florin Citu, premier desemnat si ministru al Finantelor Publice, a explicat ca noul coronavirus produce riscuri si pentru economia Romaniei, dar ca momentan efectele sale economice se vad doar pe.

Florin Citu, dupa ce Romania a castigat procesul international cu fratii Micula: Am salvat 2.4 miliarde de euro in timp ce gasca Dragnea-Ciolacu-PSD au pierdut 900 milioane de lei

Florin Citu, premier desemnat si ministru in exercitiu al Finantelor Publice, sustine ca Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul din cele doua procese internationale cu fratii Micula, in timp ce.

Florin Citu: Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul proces cu fratii Micula

Florin Citu, desemnat premier, a afirmat ca Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu si PSD au pierdut primul proces cu fratii Micula, in timp ce PNL a demonstrat ca se poate si a castigat cel de-al doilea proces.

LUDOVIC ORBAN DESPRE SORINA PINTEA: Orice cetatean trebuie tratat in conformitate cu legea, indiferent de functie

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat joi seara la un post de televiziune ca orice cetatean trebuie tratat in conformitate cu legea, indiferent de functia pe care o ocupa, facand referire la cazul Sorinei Pintea.

Ludovic Orban, solutii pentru parinti dupa ce scolile au fost inchise

Ludovic Orban a anuntat luni decizia de suspendare a cursurilor in invatamantul preuniversitar, pe o perioada limitata, in perioada 11 martie - 22 martie inclusiv.

Ludovic Orban, apel politic catre Parlament: Sa nu se faca jocuri si calcule politice!

Ludovic Orban a facut un apel catre toate partidele parlamentare, in contextul epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )