Libnet.ro
UNICEF

23:45

Magda Vasiliu, reactie dupa reactia lui Iohannis referitoare la violentele din Piata Victoriei: Oamenii aia au fost calcati in picioare, gazati, fugariti, loviti, iar presedintele face apel la PSD sa-si bage mintile in cap?!

Antena3 Antena3,
Magda Vasiliu, reactie dupa reactia lui Iohannis referitoare la violentele din Piata Victoriei: Oamenii aia au fost calcati in picioare, gazati, fugariti, loviti, iar presedintele face apel la PSD sa-si bage mintile in cap?!

Jurnalista Magda Vasiliu s-a aratat dezamagita de reactia lui Iohannis dupa violentele care au avut loc in Piata Victoriei. Adica oamenii aia au fost calcati in picioare, gazati, fugariti,. continuă pe Antena3

Magda Vasiliu, mesaj critic la adresa lui Iohannis: Adica oamenii au fost calcati in picioare si gazati, iar presedintele face apel la PSD sa-si bage mintile in cap?!

Jurnalista Magda Vasiliu s-a declarat profund dezamagita de reactia presedintelui Romaniei privind violentele de pe 10 august din Piata Victoriei, precizand ca nu a vazut niciodata o declaratie mai plina de intrebari retorice de la un sef de stat.

Mircea Badea, reactie dupa discursul Presedintelui cu privire la protestele violente din Piata Victoriei: Iohannis nu e presedintele romanilor

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa cu privire la incidentele de la protestele din Piata Victoriei, in care aduce noi acuzatii la adresa.

Mircea Badea, reactie dupa ce mai multi oameni au strigat cuvinte obscene impotriva PSD, la finala de tenis a Simonei Halep la Montreal: Acest lucru este provocat si intretinut de Iohannis, care a legitimat injuratura

Mircea Badea a avut o prima reactie in legatura cu incidentul de la finala Simonei Halep de la Montreal, unde un grup de romani au scandat lozinci impotriva PSD. in legatura cu ce s-a intamplat la.

Seful Jandarmeriei, prima reactie dupa miting: Dragi romani, toti cei care au gresit vor plati!

Seful Jandarmeriei Romane, colonelul Sebastian Cucos, a sustinut marti o conferinta de presa. Mesajul sau a venit la finalul unei zile in care presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu-l va aviza la.

Primii pasi dupa solicitarea presedintelui Iohannis: Planul opozitiei pentru inlaturarea PSD

Opozitia pare sa faca primii pasi dupa solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de a-si uni fortele. Liderul senatorilor PNL, Iulian Dumitrescu, a anuntat ca va propune initierea unui protocol de colaborare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2526 seconds )