Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe fetite nascute de Craciun la Maternitatea Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Mai multe fetite nascute de Craciun la Maternitatea Targu Jiu

13 copii au venit pe lume in Ajun si de Craciun la Maternitatea Targu Jiu. Sapte fetite si trei baietei au fost nascuti, bebelusii fiind sanatosi. continuă pe Adevărul

Contractul pentru construirea campusului scolar de la Barsesti a fost reziliat. Ce risca Primaria Targu Jiu

Contractul de finantare privind construirea campusului scolar de la Barsesti a fost reziliat astazi de catre Consiliul Local Targu Jiu. Hotararea a fost luata pentru restul lucrarilor ramase de executate sa nu fie suportate din bugetul orasului Targu Jiu.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ceata pentru mai multe judete, unde vizibilitatea este scazuta sub 200 de metri. COD : GALBENIntre orele : 07:00 si 11:00In zona : local in zonele joase din judetul.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta pe mai multe strazi din Bucuresti

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta astazi in mai multe zone din Bucuresti, ca urmare a lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, potrivit unui comunicat al Enel Distributie Muntenia.

Rusia: Vladimir Putin ordona infiintarea unor unitati antiteroriste in mai multe zone de coasta

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat sa fie infiintate sedii operationale, in cadrul luptei impotriva terorismului, in mai multe zone de coasta, a anuntat sambata Kremlinul, citat de agentia de stat RIA Novosti.

Putin ordona infiintarea unor unitati antiteroriste in mai multe zone de coasta

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat sa fie infiintate sedii operationale, in cadrul luptei impotriva terorismului in mai multe zone de coasta, a anuntat sambata Kremlinul, citat de agentia de stat RIA Novosti, relateaza Reuters online.

Procurorul celui mai controversat proces din istoria Romaniei dezvaluie cine a hotarat eliminarea sotilor Ceausescu: Crima organizata a inceput atunci

Dupa 26 de ani de la executarea cuplului Ceausescu, fostul procuror militar din procesul de la Targoviste a facut o serie de dezvaluiri noi cu privire la modul in care s-a derulat judecata si cine s-a aflat de fapt in spatele hotararii de exterminare a celor doi conducatori. Dan Voinea a vorbit despre toate acestea in cadrul Simpozionului Adevar si manipulare, organizat de Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu.

Craciun la TV, colinde pe skype, jucarii mai multe pentru copii mai putini

Prea mult Craciun la TV si prea putin in realitate. Azi am trecut prin 5 sate si era o linsite dureroasa: toti se uitau la Craciunul de la TV. Si e in Ardeal, unde se face mare caz de traditie, iar romanii au fost mai putin urbanizati si cu ceva intirziere.

Top 10 cele mai induiosatoare reclame de Craciun in 2015. Le stiai? VIDEO

Clipurile pregatite de campanile publicitare pentru Craciun sunt, de cele mai multe ori, cele mai emotionante reclame din timpul anului, scrie europafm. ro. Brandurile din intreaga lume mizeaza pe faptul ca.

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste Craciunul cu un nou DOODLE. Cele mai calde MESAJE DE CRACIUN

SARBATORI FERICITE de la Google. Google sarbatoreste Craciunul in aceste zile cu un nou Doodle special de Sarbatori. E timpul pentru cele mai nobile MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun.

Iarna e ca primavara? De ce am inceput sa avem ierni calde in mai multe zone de pe glob, inclusiv in Romania

Temperaturile inregistrate in aceasta iarna ne arata ca expresia ger de crapa pietrele nu mai este atat de actuala pentru lunile reci din Romania. Iarna aceasta a fost deosebit de cald si in alte zone din Europa si chiar din America.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )