Libnet.ro
UNICEF

17:01

Mai multi jurnalisti care investigheaza Rusia, tinta unor atacuri cibernetice

Adevărul Adevărul,
Mai multi jurnalisti care investigheaza Rusia, tinta unor atacuri cibernetice

Mai multi jurnalisti care investigheaza activitati ale serviciilor secrete militare rusesti au fost tinta unor atacuri cibernetice complexe ce au vizat conturile de e-mail, au transmis ProtonMail, provider de servicii e-mail, si reporteri de la Bellingcat, care considera ca Moscova este in spatele acestora. continuă pe Adevărul

Mai multi jurnalisti ce realizau anchete privind Rusia au fost vizati de atacuri cibernetice

Mai multi jurnalisti ce realizau anchete despre Serviciul de informatii militare rus GRU) au fost vizati de atacuri cibernetice extrem de sofisticate, ce par sa provina dinspre Moscova.

Veste buna. Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite

Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite. Astfel, potrivt unor surse plafonul pana la care se incaseza dari la stat va fi crescut la 2. 300 de lei. Prevederea ar urma sa intre in vigoare.

Mai multi cetateni din Popesti-Leordeni s-au simtit rau si au sunat la 112 dupa dezinsectia anti-tantari

Mai multi cetateni care locuiesc in orasul Popesti-Leordeni din Ilfov au sunat la 112, joi noapte, pentru ca s-au simtit rau dupa ce autoritatile au imprastiat substante impotriva tantarilor. Viceprimarul spune ca au fost facute teste, nefiind depasite valorile normale.

Mai multi membri ai opozitiei din Rusia, arestati inainte de mitingul de la Moscova. Autoritatile au avertizat ca protestul ar putea deveni violent

Politia rusa a inceput sa aresteze, sambata, membri proeminenti ai opozitiei, in contextul in care la Moscova era planificata o manifestatie anti-regim, pe care autoritatile au declarat-o ilegala si au.

Companii germane importante au fost tinta unor atacuri cibernetice

Companii germane importante, intre care BASF, Siemens si Henkel, au anuntat miercuri ca au fost victime ale unor atacuri cibernetice, confirmand o informatie din presa germana potrivit careia vinovat ar fi un grup chinez sustinut de stat, transmite Reuters.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi BANI la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, se precizeaza in datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Caz incredibil petrecut in Alexandria. Mai multi taximetristi au imobilizat un barbat care hartuia femei si copii, apoi l-au predat politiei - VIDEO

Cativa taximetristi din Alexandria au imobilizat un barbat care hartuia femei si copii, apoi l-au predat politiei. Barbatul in varsta de 40 de ani lucreaza pe santier si vine din zona judetului.

Scene ireale pe strazile din Cluj. Un interlop a muscat si a lovit mai multi politisti - De la ce a pornit totul

Scandal la o sala de jocuri din Piata Garii, Cluj. La fata locului a aparut un echipaj de Politie, insa oamenii legii au avut mari probleme cu un individ agresiv. Astfel, in momentul in care a vazut.

Accident GRAV in Italia! Mai multi ROMANI au fost raniti

Unaccident gravs-a petrecut in localitatea Pellegra, Italia. Soferul unei masini in care se aflau patru romani a pierdut controlul volanului si a ajuns intr-un sant. Toti cei patru au.

De ce are Budapesta de peste 5 ori mai multi turisti straini decat Bucurestiul

Budapesta a primit anul trecut 6,6 milioane de turisti straini, in timp ce Bucurestiul doar 1,2 milioane. De ce exista un decalaj atat de mare? Dincolo de diferentele culturale, istorice si naturale, exista si diferente semnificative privind modul in care ungurii si romanii au inteles ce au de facut pentru a creste turismul local. Promovarea, infrastructura de transport, organizarea de evenimente si festivaluri sunt doar cateva dintre lucrurile care fac diferenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )