Libnet.ro
UNICEF

08:45

Mai multi tineri din Timisoara, la un pas sa fure peste 1 milion si jumatate de euro. Metoda neobisnuita pe care au folosit-o

Antena3 Antena3,
Mai multi tineri din Timisoara, la un pas sa fure peste 1 milion si jumatate de euro. Metoda neobisnuita pe care au folosit-o

Sase tineri din Timisoara au vrut sa fure nu mai putin de 1 milion si jumatate de euro, incercad sa pacaleasca mai multe POS-uri la magazine. Acestia au facut mai multe tranzactii folosind optiunea de return. continuă pe Antena3

Metoda neobisnuita prin care sase tineri din Timisoara au incercat sa fure bani din contul unei firme

Sase tineri din Timisoara sunt cercetati pentru infractiuni informatice dupa ce au incercat de 22 de ori sa fure bani din contul unei firme. Trei dintre cei sase erau angajati ai firmei si au vrut sa.

Cuplu de tineri din Timisoara acuzat ca schingiuieste si ucide pisici adoptate: Sunt niste monstri, niste psihopati

Un tanar de 22 de ani si prietena lui sunt cercetati de Politia din Timisoara pentru infractiuni de schingiuire sau ucidere a animalelor.

Tot mai multi romani se trezesc din senin in jurul orei 4 dimineata. Care este motivul

Tot mai multi romani se trezesc in mijlocul noptii, iar apoi nu mai pot sa adoarma. Cele mai multe persoane se trezesc in jurul orei 4 dimineata din cauza cosmarurilor sau a stresului. De cele mai multe ori.

Dancila a invocat anumite date ale INS, pentru a demonstra ca romanii au mai multi bani. Nu a spus nimic despre inflatia record, anuntata tot de INS (VIDEO)

Viorica Dancila a invocat date ale Institutului National de Statistica pentru a demonstra ca Guvernul PSD-ALDE s-a tinut de cuvant, iar romanii chiar au mai multi bani. insa premierul s-a folosit doar de.

Inflatia a ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii cinci ani. Romanii, arsi la buzunar si in luna mai

Inflatia a crescut si in luna mai, rata anuala ajungand la 5,41%, arata datele INS. Este cel mai inalt nivel din februarie 2013 pana in prezent. in cazul produselor nealimentare, preturile au crescut cu.

Patronii de restaurante si hoteluri din Romnia vor sa aduca mai multi lucratori din afara UE. Principalele 5 masuri cerute

Patronii de restaurante si hoteluri din Romania cer statului sa modifice legislatia pentru a permite angajarea mai multor straini din afara Uniunii Europene, pe salarii mai mici decat in prezent.

Romnia, cele mai puternice scumpiri din UE

Romania a inregistrat in luna mai cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele Uniunii Europene, 4,6%, potrivit datelor publicate vineri de biroul european de statistica Eurostat.

HOROSCOP. Cele mai bataioase femei din zodiac. Vezi daca te afli printre ele

Vorbim despre femeile puternice, cele carora nu le sta nimic in cale. Le recunosti dupa semnul zodiacal. Scorpion Femeia din zodia Scorpion isi foloseste intuitia pentru a descoperi fel si fel de.

Hidrologii avertizeaza! Cod rosu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, un Cod rosu de inundatii pe rauri mici din judetul Caras Severin, avertizarea fiind valabila pana la ora 24:00. Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a.

PNL, acuzatii dure dupa ce tot mai multe voci din PSD vorbesc despre suspendarea lui Iohannis: Ar insemna o lovitura de stat

Liberala Raluca Turcan a afirmat ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis initiata de reprezentantii PSD ar echivala cu o lovitura de stat. Ultima gaselnita a lui Liviu Dragnea din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )