Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Un roman a fost ucis in apartamentul lui din Londra

B1 B1,
Marea Britanie: Un roman a fost ucis in apartamentul lui din Londra

Un roman din Londra, Marea Britanie, in varsta de 20 de ani, a fost injunghiat mortal in apartamentul sau, duminica seara, in jurul orei 18:00. Barbatul a fost dus la spital, insa a murit la scurt timp. continuă pe B1

Dodon: Atacul asupra Siriei intreprins de SUA, Marea Britanie si Franta a fost unul ilegal

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, afirma ca atacul cu rachete asupra Siriei, intreprins in dimineata zilei de sambata, 14 aprilie, de SUA, Marea Britanie si Franta a fost unul ilegal pe motiv ca s-a produs pana la efectuarea unei investigatii detaliate.

SUA, Marea Britanie si Franta AU ATACAT tinte din Siria! PRIMELE IMAGINI si reactii internationale! (VIDEO, FOTO)

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva.

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat tinte din Siria

Rusia: Astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva civililor din Duma in urma cu o saptamana. Rusia a trasnmis ca astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte. Distribuie pe Facebook.

Un roman a fost ucis in bataie intr-un parc din Dublin. Politia inca il cauta pe faptas

Un roman de 49 de ani a fost batut cu bestialitate intr-un parc din Dublin si lasat sa agonizeze. Acesta a decedat la putin timp, la spital. Barbatul munceste in Irlanda de mai bine de un deceniu, in constructii.

Rusia: Marea Britanie a inscenat atacul chimic din Siria

Rusia a acuzat Marea Britanie ca a inscenat atacul chimic din Siria. De asemenea, armata rusa a precizat ca detine dovezi ca Marea Britanie a participat direct la inscenarea atacului chimic, i.

PANICA la metrou in Marea Britanie: O tanara a fost ATACATA cu BESTIALITATE pe peron! MOTIVUL HALUCINANT

O tanara de 24 de ani s-a ales cu rani grave dupa ce a fost atacata si lovita in zona capului, dar si tarata pe peronul de la metroul din Liverpool. Aceasta a fost victima unui grup de femei care,.

Google, obligata de justitia din Marea Britanie si Franta sa respecte dreptul de a fi uitat al unor persoane

Eforturile Google de a limita asa-numitul drept de a fi uitat au primit o lovitura din partea unor judecatori din Marea Britanie si Franta, care au apreciat ca reputatia unor oameni de afaceri care a fost afectata de stiri vechi are prioritate fata de dreptul oamenilor de a fi informati, relateaza Bloomberg.

Compania Google, obligata de justitia din Marea Britanie si Franta sa respecte dreptul de a fi uitat al unor persoane

Eforturile Google de a limita asa-numitul drept de a fi uitat au primit o lovitura din partea unor judecatori din Marea Britanie si Franta, care au apreciat ca reputatia unor oameni de afaceri care a fost afectata de stiri vechi are prioritate fata de dreptul oamenilor de a fi informati, relateaza Bloomberg.

SUA si Marea Britanie avertizeaza ca hackeri sustinuti de Rusia au infectat calculatoare din toata lumea

Statele Unite si Marea Britanie au acuzat o grupare de hackeri sustinuta de guvernul rus ca au infectat calculatoare din intreaga lume in cadrul unei campanii de spionaj cibernetic care a avut ca tinta agentiile guvernamentale, afacerile si operatori de infrastructura, scrie Reuters.

Cum s-ar putea razbuna Vladimir Putin pe Marea Britanie dupa atacul din Siria?

Atacul lansat in Siria la sfarsitul saptamanii trecute de Statele Unite, Franta si Marea Britanie a alimentat temerile potrivit carora Rusia va raspunde printr-un atac cibernetic asupra spitalelor britanice si altor servicii, inclusiv cele de control al traficului aerian. Potrivit expertului in combaterea terorismului Michael Clarke, nu este exclus ca un astfel de atac sa aiba loc chiar in urmatoarele doua-trei saptamani.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )