Libnet.ro
UNICEF

22:00

Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi supusa unei expertize de specialitate

Antena3 Antena3,
Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi supusa unei expertize de specialitate

Se fac noi pasi in ancheta de la Caracal. Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. in plus, astazi am putea afla informatii cruciale in ancheta de la Caracal. in curand vor fi. continuă pe Antena3

Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi fi supusa unei expertize de specialitate

Se fac noi pasi in ancheta de la Caracal. Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. in plus, astazi am putea afla informatii cruciale in ancheta de la Caracal. in curand vor fi.

CAZUL CARACAL Trei masini au fost ridicate din curtea lui Gheorghe Dinca, pentru expertiza (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Anchetatorii au mai ridicat doua masini din curtea lui Gheorghe Dinca, unul dintre cele trei vehicule fiind celcu care ar fi fost rapita Alexandra Macesanu. Continua ancheta in cazul.

Cine este omul care a descoperit masina lui Gheorghe Dinca, dupa aproape 12 ore de la apelul Alexandrei la 112

Zeci de politisti din Caracal si Slatina au incercat ore intregi, fara succes, sa afle in ce masina s-a urcat Alexandra cand a fost rapita. Gafele facute de oamenii legii in cazul fetei de 15 ani din Dobrosloveni sunt halucinante. Procurorii i-au sunat pe politisti si i-au avertizat ca acest caz nu este de competenta lor si sunt obligati sa inregistreze urgent dosarul penal la Parchet.

Ce se intampla acum in curtea criminalului Gheorghe Dinca

Un excavator scoate pomii si alte resturi din curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. in fiecare zi, anchetatorii ridica noi probe din casa ororilor. Si apar noi informatii si despre balbele oamenilor legii, i.

Noi imagini din ancheta de la Caracal. Procurorii au inceput sapaturile in curtea lui Gheorghe Dinca

UPDATEMoment important in ancheta crimelor de la Caracal. Anchetatorii au inceput sa curete curtea ororilor pentru ca maine sa fie adus un scanner care va verifica centimetru cu centimetru ce se.

Documente explozive despre Casa Ororilor din Caracal. Gheorghe Dinca, trei proprietati la aceeasi adresa

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documente explozive cu locuinta ororilor din Caracal, acea locuinta unde anchetatorii au facut acele atrocitati. Pe numele lui Gheorghe Dinca sunt trei carti funciare,.

Anchetatorii au deschis un nou dosar penal pe numele lui Gheorghe Dinca. Ce s-a descoperit in Casa Ororilor

Un nou dosar penal a fost deschis de anchetatori pe numele lui Gheorghe Dinca. Potrivit unui post de televiziune, s-a descoperit ca criminalul din Caracal fura curent. in Casa Ororilor din Caracal au descins si.

Noi probe gasite acasa la Gheorghe Dinca! Anchetatorii au scos din curtea criminalului tone de haine si fier vechi

Doua tone de haine de dama au fost gasite in curtea criminalului Gheorghe Dinca, potrivit unor surse din ancheta. Politistii au scos din curtea lui Dinca o cantitate de aproximativ 30 de tone de fier.

Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal continua. Oamenii legii se folosesc de aparatura speciala pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, in acest punct al anchetei, ca ar fi ascuns Dinca trupurile victimelor sale? Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect .

Anchetatorii au ridicat noi probe, inclusiv trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au ridicat, vineri, noi probe, printre care si trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca. Una dintre masinile ridicate este chiar cea cu care ar fi fost rapita Alexandra Macesanu, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )