Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mattyas revine cu un nou single Remember |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Mattyas revine cu un nou single Remember |AUDIO

Mattyas, romanul care a le-a innebunit pe grecoaice cu piesele euro156;Mi amor sau euro156;Missing You, considerat si unul din cei mai sexy cantareti din Romania, revine cu un single nou! Este vorba despre Remember, un track produs de Adi Cristescu si LLP, care suna foarte tare si cu siguranta se va bucura de succes atat [. continuă pe Devorator Monden

Nicki Minaj a lansat un nou single The Boys feat. Cassie |AUDIO

Nicki Minaj a lansat un nou single, The Boys, un featuring cu Cassie, extras de pe varianta relansata a albumului Pink Friday: Roman Reloaded The Re-Up. Acesta ar fi trebuit sa fie o piesa Cassie Money on Love, insa a ajuns piesa lui Nicki. Albumul The Re-Up va fi lansat in noiembrie si [.

Inventive Sound Danny D au lansat un nou single I want ya ft. Andrada Lane Brobee Bob |AUDIO

Inventive Sound Danny D revin cu o noua piesa, de data aceasta un featuring cu doua noi voci: Andrada Lane Brobee Bob. Noua piesa se numeste I want ya si este dedicata tuturor fetelor care se regasesc in versuri! Piesa I want ya e una ritmata cu influente orientale si versurile vorbesc despre [.

Asculta cel mai nou single P!nk Try + sampler album The Truth About Love |AUDIO

Dupa ce a revenit in forta cucerind publicul datorita hit-ului Blow Me One Last Kiss), P!nk a lansat cel de-al doilea single, intitulat Try, extras de pe cel mai nou material al artistei. Try are un aer nostalgic, vorbind despre dezamagirea in dragoste, insa promoveaza motivarea de a te ridica si de a incerca din [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )