Libnet.ro
UNICEF

13:15

Meciul Simonei Halep, vazut in presa internationala: Bombardament rapid pentru turul 3

Antena3 Antena3,
Meciul Simonei Halep, vazut in presa internationala: Bombardament rapid pentru turul 3

Presa internationala a remarcat jocul solid al Simonei Halep si victoria rapida obtinuta de jucatoarea romana, miercuri, in fata sportivei australiene Jarmila Gajdosova, in turul doi al turneului Australian. continuă pe Antena3

Site-ul WTA: Problemele Simonei Halep sunt inaltimea, forta si psihicul

Site-ul WTA i-a dedicat un nou material Simonei Halep, sportiva pe care o lauda pentru ascensiunea fulminanta din ultimul an de zile. In acelasi timp insa, jucatoarea din Romania are si puncte slabe, acestea fiind vizibile odata cu atingerea primelor locuri din clasamentul mondial. Simona Halep are probleme din cauza inaltimii si a fortei, dar si a psihicului, se precizeaza pe site-ul WTA.

Australian Open 2015: s-a facut partie in fata Simonei Halep. Ana Ivanovici, facuta pachet si trimisa acasa

Din drumul Simonei Halep spre semifinalele Australian Open au disparut, inca din prima runda, doua dintre cele mai periculoase adversare. Cum arata traseul numarului 3 mondial spre careul de asi.

Jarmila Gajdosova, viitoarea adversara a Simonei Halep: Voi juca asa cum am facut-o cu Dulgheru

Jucatoarea de tenis Jarmila Gajdosova 62 WTA, Australia), a declarat, luni, dupa ce s-a calificat in turul doi la Australian Open, ca impotriva Simonei Halep va incerca sa evolueze la fel cum a facut-o .

Jarmila Gajdosova, viitoarea adversara a Simonei Halep: Voi juca asa cum am facut-o cu Dulgheru

Jarmila Gajdosova locul 62 WTA, din Australia), a declarat, luni, dupa ce s-a calificat in turul doi la Australian Open, ca impotriva Simonei Halep va incerca sa joace la fel cum a facut-o impotriva Alexandrei Dulgheru.

UPDATE Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Patru nume importante au fost eliminate.

Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Trei nume importante au fost eliminate.

Site-ul WTA: Problemele Simonei Halep sunt inaltimea, forta si psihicul

Site-ul WTA i-a dedicat un nou material Simonei Halep, sportiva pe care o lauda pentru ascensiunea fulminanta din ultimul an de zile, insa, in acelasi timp insa, scrie ca jucatoarea din Romania are si puncte slabe, acestea fiind vizibile odata cu atingerea primelor locuri din clasamentul mondial.

Australian Open 2015. Reactia Simonei Halep, dupa calificarea in turul al treilea

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, a declarat ca meciul ca a evoluat fara niciun fel de probleme medicale, care sa o deranjeze, in partida de miercuri, cand a eliminat-o pe Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, in turul al doilea.

Australian Open 2015: Prima declaratie a Simonei Halep dupa victoria lejera din fata australiancei Jarmila Gajdosova

Simona Halep a trecut in doua seturi de Jarmila Gajdosova si va juca in turul al treilea al turneului de la Australian Open 2015.

Australian Open 2015: Adversara de maine a Simonei Halep e nascuta in Slovacia, sta in SUA si joaca pentru Australia. La 27 de ani, e deja divortata

Simoan Halep va juca maine, dupa ora 10. 00, in turul doi al Australian Open 2015 contra Jarmilei Gajdosova, care nu e deloc un adversar facil.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )