Libnet.ro
UNICEF

06:30

Meek Mill prezinta o noua piesa Make Me!

Devorator Monden Devorator Monden,
Meek Mill prezinta o noua piesa Make Me!

Cu doar doua zile inainte de lansarea noului sau mixtape, intitulat Dreamchasers 3, rapperul american le ofera fanilor sai o noua piesa, Make Me, care se va regasi si in tracklistul materialului mentionat mai sus. In piesa Make Me Meek Mill vorbeste despre folosirea dusmanilor ca motivatie pentru a te ambitiona sa castigi mereu. continuă pe Devorator Monden

Tinie Tempah ne prezinta o noua piesa Dont Sell Out!

Nici bine nu s-a lansat videoclipul single-ului Children Of The Sun ca rapperul britanic a si dezvaluit un nou track de pe viitorul sau material. Dont Sell Out este cea de-a treia piesa confirmata de pe albumul Demonstration dupa single-urile deja lansate Trampoline si Children Of The Sun. Noua piesa a fost dezvaluita pe iTunes .

O noua piesa a Ke$hei a scapat pe internet Meet Me In Space!

Piesa, produsa de catre Nathan Chapman, ar fi trebuit, cel mai probabil, inclusa pe tracklistul ultimului album lansat de artista, Warrior. Desi Ke$ha nu dat publicitatii aceasta piesa pana in prezent, iata ca acum avem ocazia sa ne delectam cu ea de vreme ce a scapat pe internet. I wanna love like Ive never had .

Justin Timberlake a dezvaluit o noua piesa Cabaret feat. Drake!

Dupa ce a confirmat lansarea noului single, TKO, si a interpretat live in premiera in cadrul festivalului iHeartradio alte doua noi trackuri, True Blood si Only When I Walk Away. Justin Timberlake ne prezinta acum o noua piesa de pe viitorul sau album, The 20/20 Experience: 2 of 2. Cabaret reprezinta o colaborare cu rapperul canadian .

Nelly, Pharrell si T.I. fac echipa pentru o noua piesa IDGAF!

Un nou track de pe albumul M. soseste in bratele noastre, intitulat IDGAF. Piesa reprezinta o colaborare cu Pharrell si T. Nelly a mai colaborat cu T. pentru inca o piesa de pe viitorul sau album, intitulata Rick James, care a fost dezvaluita online zilele trecute. IDGAF este o piesa destul de ritmata, foarte diferita .

O noua piesa de-a Lanei Del Rey a scapat pe internet Baby Blue Love!

O noua piesa a talentatei artiste americane, care nu s-a mai auzit pana in prezent, a fost dezvaluita online in urma cu cateva ore. Baby Blue Love este inca un demo din seria multelor piese nelansate de artista care au scapat pe internet. Lana Del Rey lucreaza momentan la viitorul sau material, cel de-al doilea .

Christina Aguilera va aparea pe soundtrackul filmului The Hunger Games: Catching Fire cu o noua piesa We Remain!

Talentata artista a anuntat acum putin timp prin intermediul retelelor de socializare ca a inregistrat o piesa intitulata We Remain care va aparea pe soundtrackul uneia dintre cele mai asteptate pelicule ale acestui an, The Hunger Games: Catching Fire. Iubesc mesajele care stau la baza fimului The Hunger Games. We Remain este o piesa noua .

Fresh! Justin Timberlake ne incanta cu o noua piesa Electric Lady!

Un nou track de pe viitorul album al cantaretului, The 20/20 Experience: 2 of 2, soseste inspre noi, intitulandu-se Electric Lady. Piesa este un bonus track, facand parte de pe editia deluxe a materialului care va fi lansat pe 30 septembrie. Poate unora va va veni in minte numele unei piese de-a lui Janelle Monae .

The Saturdays au dezvaluit o noua piesa Love Come Down!

O noua surpriza ne-au pregatit Una, Rochelle, Frankie, Mollie si Vanessa. Piesa care apare pe partea B a single-ului Disco Love, intitulata Love Come Down, a fost dezvaluita in premiera la un post de radio britanic. Love Come Down reprezinta un cover al piesei cu acelasi nume lansat in anii 80 de catre Evelyn Champagne .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )