Libnet.ro
UNICEF

11:45

Melania Trump a decis taierea celui mai vechi copac plantat la Casa Alba VIDEO

Adevărul Adevărul,
Melania Trump a decis taierea celui mai vechi copac plantat la Casa Alba VIDEO

Cel mai vechi copac din curtea Casei Albe, o magnolie, sadita la mijlocul secolului 19 de presedintele Andrew Jackson, va fi taiata, a decis sotiei presedintelui SUA, Melania Trump, informeaza postul de televiziune Fox News. Operatiunea este programata pentru aceasta saptamana, in timp ce Donald Trump si familia sa se afla la resedinta de la Mar-A-Lago pentru sarbatorile de iarna. continuă pe Adevărul

Fotografia cu care Melania Trump i-a enervat pe americani

Melania Trump a vrut sa transmita un mesaj degajat pe Twitter in prima zi de Craciun. Prima doamna a Americii a publicat o fotografie trecuta printr-un filtru special de Craciun, in care a.

Apple a fost data in judecata pentru ca incetineste in mod intentionat performantele iPhone-urilor mai vechi

Saptamana trecuta am avut parte de o situatie fara precedent, una in care Apple a recunoscut oficial faptul ca incetineste in mod intentionat iPhone-urile mai vechi pentru a asigura durata de viata a bateriei. Acest lucru era deja banuit si chiar si demonstrat de mai multi utilizatori de iPhone.

VIDEO Panorama de vis a celui mai inalt varf din Retezat. Ce vad calatorii de la peste 2.500 metri

Peleaga, cel mai inalt varf din Masivul Retezat, ofera, o data cu venirea iernii privelisti dintre cele mai impresionante. De la peste 2. 500 de metri, lumea se vede altfel, spun cei care l-au cucerit in aceste zile.

Cel mai vechi colind de Craciun. Care este semnificatia lui

Arbatoarea Craciunului este anuntata prin obiceiul copiilor de a merge cu colindul si cu Steaua, pentru a vesti Nasterea Mantuitorului. Dintre obiceiurile calendaristice cele mai raspandite si.

Povestea actorului care transforma in realitate visele copiilor. Joaca la perfectie rolul celui mai iubit batran de 40 de ani

Mos Craciun este cu siguranta un personaj cunoscut in intreaga lume si nu lipseste nici intr-un an. imbracat in rosu, cu obrajii rumeni si barba lunga, cel mai asteptat si iubit mos ii va rasplati cu dulciuri si jucarii pe copiii cuminti si ascultatori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )