Libnet.ro
UNICEF

11:01

Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din istorie in urma unui sondaj al jucatorilor din NBA

Online Sport Online Sport,
Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din istorie in urma unui sondaj al jucatorilor din NBA

Nu mai putin de 127 de jucatori din NBA au participat la un sondaj in urma caruia Michael Jordan a fost desemnat cel mai valoros jucator din toate timpurile. continuă pe Online Sport

NBA - Sondaj: Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din toate timpurile

Michael Jordan este cel mai bun baschetbalist din toate timpurile, potrivit unui sondaj efectuat in randul a 127 de jucatori din liga profesionista nord-americana de baschet NBA) si publicat site-ul The Athletic, transmite AFP.

IN FEBRUARIE Exporturile Germaniei - cel mai semnificativ declin din ultimul an

Exporturile Germaniei au inregis-trat cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni, in februarie, acesta fiind cel mai recent indiciu ca tara este afectata de tensiunile comerciale globale si de incertitudinile legate de Brexit, conform presei externe, citata de Agerpres. Exporturile au scazut cu 1,3% in februarie, comparativ cu luna precedenta, in timp ce importurile au inregistrat un recul de 1,6%, a anuntat, ieri, Oficiul Federal de Statistica Destatis). Economistii se asteptau la un declin de 0,5% al exporturilor si de 0,7% al importurilor. in ritm anual, valoarea exporturilor Germaniei a fost cu 3,9% mai ridicata decat in februarie 2018, totalizand 108,8 miliarde de euro 122,3 miliarde de dolari). Importurile au urcat cu 5,1% fata de februarie 2018, la 90,9 miliarde de euro, astfel incat excedentul comercial s-a situat la 17,9 miliarde de euro. Economistii sustin ca tensiunile comerciale globale, incertitudinile legate de Brexit si cererea mai slaba pentru produse industriale afecteaza econo-miile din intreaga lume. Pur si simplu se pare ca sunt prea multe crize in comertul global pentru ca sectorul exporturilor din Germania sa le sfideze pe toate, a comentat economistul Carsten Brzeski de la ING.

GERMANIA: Exporturile au inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni

Exporturile Germaniei au inregistrat in februarie cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni, cel mai recent indiciu ca tara este afectata de tensiunile comerciale globale si de incertitudinile legate de Brexit, transmit Deutsche Welle si Reuters.

VIDEO Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi facuta de grupul care a construit cel mai lung pod din lume

Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi terminata de unul dintre cei mai mari constructori la nivel mondial, anunta Stirile Pro TV. Surse din domeniu spun ca Guvernul va incepe negocierile cu un important consortiu turco-chinez, acelasi care a construit in China cel mai lung pod din lume, de 165 de kilometri, care strabate delta [] .

Cel mai urmarit vlogger din Romania, CRITICI DURE la adresa Ecaterinei Andronescu: A ajutat fabricile de diplome. Mie nu mi s-a explicat niciodata la scoala despre coruptie!

Unul din cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, Selly Andrei Selaru) a vorbit despre sistemul autohton de educatie, alegerile europarlamentare din 26 mai, dar si despre coruptia din tara.

Dialog SPECIAL intre actorii din Game of Thrones: Detalii incendiare despre cel mai asteptat final de serial din istorie (VIDEO)

Kit Harrington, actorul care-l interpreteaza pe Jon Snow in Urzeala Tronurilor, a fost la emisiunea Sathurday Night Live, acolo unde a vorbit despre ultimul sezon din cel mai descarcat serial din istorie,.

Dupa ce a petrecut o noapte exploziva cu o femeie, i-a povestit totul prietenului lui cel mai bun. Cand a realizat cine era tanara, prietenul barbatului a incremenit

Un barbat a tercut printr-o experienta amoroasa mai putin intanita si cere sfatul expertei in relatii pentru The Sun: intr-o seara de club am intlnit o fata cu care am avut o noapte de neuitat iar de.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 MARTIE - 5 APRILIE Podiumul cresterilor bursei locale, ocupat de actiuni cu lichiditate slaba

In conditiile in care rulajul consemnat in ultima perioada la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a situat, preponderent, sub valoarea medie a acestui an, topul celor mai rentabile titluri ale bursei locale este ocupat, in intervalul 29 martie - 5 aprilie, de emitenti cu o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate pe piata locala, element care favorizeaza oscilatii mari ale pretului.

EXCLUSIV Ronnie O'Sullivan, fara perdea pentru HotNews.ro - De ce loveste uneori cu mana stanga, care este secretul succesului, de ce iubeste Romania si de ce anul 2012 a fost cel mai bun din cariera

Nu stiu altii cum sunt vorba lui Creanga), dar eu cand ma uit inapoi in timp imi aduc aminte ca am inceput sa fiu cucerit de snooker acel biliard cu o masa mare si multe bile rosii - cum se spunea in copilaria mea) dupa ce l-am vazut pe un anume Ronnie O'Sullivan jucand. Pe langa loviturile care desenau unghiuri desprinse din culegerea de geometrie care ma chinuia zilnic, acest om reusea precum un magnet sa adune aproape toata iubirea celor din tribune. La ceva ani distanta, viata mi-a oferit sansa imensa de a putea face un interviu cu cel supranumit The Rocket. Relaxat si fara sa se ascunda in spatele expresiilor standard pe care le tot auzim la conferintele de presa din sportul mondial, Ronnie m-a facut sa ma simt pret de minute bune precum un prieten pe care il cunoaste din vremuri indepartate.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 MARTIE - 4 APRILIE Avans de 4,81% pentru titlurile Sphera Franchise Group

Actiunile Sphera Franchise Group SFG) au inregistrat o crestere de 4,81%, in raport cu moneda euro, in intervalul 28 martie - 4 aprilie, evolutie care plaseaza titlurile operatorului lanturilor de fast-food KFC, PizzaHut si Taco Bell pe pozitia a treia in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )