Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul Agriculturii: Premierul Ciolos m-a numit, el este cel care trebuie sa-mi ceara demisia. Eu nu pot sa-mi reprosez absolut nimic

B1 B1,
Ministrul Agriculturii: Premierul Ciolos m-a numit, el este cel care trebuie sa-mi ceara demisia. Eu nu pot sa-mi reprosez absolut nimic

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat luni, cu o zi inainte de votul motiunii simple pe Agricultura ca premeirul Dacian Ciolos este singurul care il poate demite pentru ca el l-a numit. continuă pe B1

Achim Irimescu, la dezbaterea motiunii simple pe Agricultura: Premierul Ciolos m-a numit, dansul este cel care trebuie sa imi ceara demisia. Premierul nu imi reproseaza nimic

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, luni, la Camera Deputatilor, ca va demisiona doar daca premierul Dacian Ciolos ii va cere acest lucru, afirmand ca nu are ce sa isi reproseze pentru ca a facut tot ce a promis ca va face. Motiunea nu este obligatorie in ceea ce priveste demisia. Sigur, premierul Ciolos m-a numit, dansul este cel care trebuie sa imi ceara demisia, a declarat Achim Irimescu dupa dezbaterea motiunii simple indreptata impotriva sa, intrebat daca isi va da demisia in cazul in care motiunea va trece, potrivit Mediafax. Votul asupra motiunii simple depuse de PSD si ALDE va avea loc marti.

Cum se apara ministrul Agriculturii de motiunea de cenzura

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat luni ca atunci cand a preluat ministerul a gasit foarte multe probleme, iar de 6 luni echipa sa incearca sa le rezolve. Pe fond, motiunea este nu doar neintemeiata, ci si neonesta. Atunci cand am preluat ministerul am gasit foarte multe probleme. De 6 luni, eu si echipa actuala reparam greseli si cautam solutii. Suficient sa mentionez aici doar pierderea unui miliard de euro la dezvoltarea rurala, penalizari de aproape 800 milioane de euro la APIA si AFIR, intarzieri foarte mari si decizii gresite in ce priveste platile directe, ca sa le amintesc pe cele mai importante. Halucinant mi se pare faptul ca mi se reproseaza decizia de a ma dispensa de serviciile acelora care, prin deciziile luate, au dat dovada de incompetenta si au franat activitatea, a spus Irimescu, in plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea motiunii simple pe agricultura depuse de parlamentarii PSD si ALDE.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, recunoaste totul despre legumele si fructele din magazinele romanesti: Nu mai au gustul de odinioara

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, recunoaste ca fructele si legumele autohtone nu mai au gustul de odinioara, insa nu vine cu solutii pentru ca situatia sa se schimbe. Irimescu a vorbit si despre.

Ministrul Agriculturii vrea sa verifice modul in care suntem invadati de cantitati semnificative de lapte din UE

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, intentioneaza sa verifice modul in care suntem invadati de cantitati semnificative de lapte din statele comunitare, la preturi extrem de mici, ceea ce provoaca distorsiuni pe piata autohtona a laptelui.

imi dau demisia daca premierul imi cere; am facut tot ce am promis

ACTUALIZARE 20:08 Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, a afirmat astazi ca va demisiona daca premierul Dacian Ciolos ii va cere, afirmand ca nu are ce sa isi reproseze pentru ca a facut tot ce a promis ca va face. *Achim Irimescu: Cand am preluat ministerul am gasit foarte multe probleme; de 6 luni echipa mea cauta solutii .

Premierul Ciolos, informat de SRI despre scandalul dezinfectantilor. Guvernul a trimis la Parchet raportul Hexi Pharma

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca directorul SRI i-a prezentat o sinteza a informatiilor detinute de serviciu privind situatia din spitale si notele pe care le-a transmis in ultimii ani autoritatilor. Seful executivului a spus ca aceste informatii sunt legate de infectiile nozocomiale si de potentiale probleme la modul cum s-au negociat si semnat anumite contracte. Totodata, Guvernul a sesizat Parchetul in legatura cu raportul privind produsele Hexi Pharma, a anuntat vineri premierul Dacian Ciolos.

Premierul Ciolos a distribuit, pe Facebook, o postare a politistului Godina

Premierul Dacian Ciolos a distribuit, sambata, pe Facebook, o postare a politistului Marian Godina, despre ura la romani.

Premierul Ciolos, vizita de lucru in SUA. Agenda intalnirilor

Premierul Dacian Ciolos va efectua, intre 22 si 25 mai, o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii, in care se va intalni cu vicepresedintele american Joe Biden, cu inalti oficiali ai Administratiei americane, cu reprezentanti ai mediului de afaceri, precum si cu membri ai comunitatii romanesti din zona Washington, conform unui comunicat al Guvernului, remis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )