Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, se opune indemnizatiilor de mii de euro ale membrilor AGA Electrica: Am spus, 3.680 de euro salariul brut PLUS 1.200 pe sedinta MI SE PARE MULT!

B1 B1,
Ministrul Economiei, Virgil Popescu, se opune indemnizatiilor de mii de euro ale membrilor AGA Electrica: Am spus, 3.680 de euro salariul brut PLUS 1.200 pe sedinta MI SE PARE MULT!

Ministrul Eonomiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, s-a opus, vineri,indemnizatiilor de mii de euro ale membrilor AGA Electrica. Ministrul liberal a explicat ca banii pe care voiau sa si-i. continuă pe B1

MINISTRUL ECONOMIEI DESPRE RADET: S-a gasit o solutie, numai ca trebuie responsabilitate din partea PMB

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri ca s-a gasit o solutie pentru ca bucurestenii sa nu aiba probleme cu caldura si apa calda, numai ca trebuie responsabilitate din partea Primariei Municipiului Bucuresti in a asigura comenzile necesare catre ELCEN cu privire la furnizarea agentului termic.

Ministrul Economiei critica parteneriatul Armatei cu Beretta

Ministrul Economiei, Virgil Popescu a precizat ca asocierea cu producatorul italian de arme Beretta ar fi trbuit sa respecte nevoile MAPN.

Ministrul Economiei: Afacerea cu producatorul de arme Beretta ar fi trebuit sa inceapa de la nevoile armatei

Ministrul Economiei, Virgil Popescu a declarat joi, ca afacerea cu producatorul de arme Beretta ar fi trebuit sa inceapa de la nevoile armatei, ceea ce nu s-a intamplat.

Ministrul Economiei va participa la AGA Electrica pentru a discuta bonusurile conducerii

Ministrul Economiei Virgil Popescu va participa joi la Adunarea Generala a Actionarilor de la Electrica in care se discuta o serie de clauze si bonusuri pentru administratori.

Virgil Popescu: Termoenegetica va fi noul Radet, dar cu aceleasi probleme

Ministrul Economiei, Energiei si al Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat miercuri seara la Realitatea TV ca Radet va fi inlocuit de noua firma Termoenergetica, dar care se va confrunta cu aceleasi probleme. Va fi noul Radet, dar cu aceleasi probleme, a spus ministrul.

Virgil Popescu: Asteptam decizia Exxon cu privire la exploatarea gazelor din Marea Neagra

Ministerul Economiei asteapta decizia companiei americane Exxon in privinta exploatarii gazelor in Marea Neagra, a declarat miercuri ministrul de resort Virgil Popescu la Realitatea Plus.

MINISTRUL ECONOMIEI: Mi-as dori ca Romgaz sa preia participatia Exxon in proiectul din Marea Neagra

Romgaz ar trebui sa analizeze oportunitatea de a prelua participatia ExxonMobil in proiectul Neptun din Marea Neagra, in cazul in care americanii se vor retrage, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-o conferinta de profil.

Ministrul Economiei: Romgaz ar trebui sa preia participatia americanilor in cazul retragerii Exxon din Marea Neagra

Romgaz ar trebui sa analizeze oportunitatea de a prelua participatia ExxonMobil in proiectul Neptun din Marea Neagra, in cazul in care americanii se vor retrage, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, citat de Agerpres.

Ministrul Economiei: Principala problema a Romaniei turistice este infrastructura

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Daniel-Virgil Popescu, a declarat joi ca in Romania nu s-a facut promovare turistica tintita si nu exista un management coordonat al destinatiilor turistice, iar principala problema a Romaniei turistice este infrastructura.

Vor fi gata stadioanele pana la EURO 2020? Ministrul Economiei a verificat stadiul lucrarilor

Ministrul Ion Stefan a verificat miercuri stadiul lucrarilor la stadioanele Steaua, Giulesti si Arcul de Triumf, pe care se vor organiza meciurile din cadrul Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020 EURO 2020).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )