Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Ministrul Sanatatii anunta ca urmeaza o luna de incercare

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii anunta ca urmeaza o luna de incercare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, considera ca urmeaza o luna grea in lupta cu pandemia de COVID-19,. continuă pe România Liberă

Nelu Tataru: Este o luna de incercare, este o luna grea. Daca noi, toti, vom respecta regulile, cred ca la jumatatea lunii octombrie ne putem gandi la o panta descendenta

Ministrul Sanatatii sustine ca la jumatatea lunii octombrie, Romania ar putea intra intr-un trend descendent in ceea ce priveste cazurile de infectare cu noul coronavirus, daca regulile de protectie.

Nelu Tataru avertizeaza: Luna septembrie va reprezenta o adevarata provocare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, declara ca luna septembrie va reprezenta o adevarata provocare, av.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunt despre inceperea scolilor: Putem gestiona deschiderea anului scolar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in excusivitate la Antena 3 despre deschiderea scolilor. Conform acestuia, libertatea alegerii unui scenariu optim de redeschidere a unei institutii de invatamant revine autoritatilor locale.

NELU TATARU: Avem un management care lasa de dorit, avem DSP-uri care trebuie readaptate cerintelor de astazi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi ca trebuie lucrat foarte mult la realizarea unei legislatii in domeniul medical si a spus ca in perioada pandemiei a observat personal ca managementul n. r. - unor unitati medicale) lasa de dorit, iar Directiile de sanatate publica trebuie sa fie reevaluate, reasezate, redaptate cerintelor din prezent.

Vesti proaste pentru romanii saraci: ce se intampla cu mastile promise de Guvern. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca va fi reevaluat contractul incheat cu firma care trebuie sa livreze mastile pentru persoane defavorizate, din cauza faptului ca s-ar fi incalcat niste termeni. Ancheta interna la Comisia de achizitii din Ministerul Sanatati a inceput in cursul zilei de joi si s-a constatat ca Naguma Medical Supply SRL .

Nelu Tataru: Putem gestiona reluarea activitatii in scoala, cu conditiile pe care le-am expus. Care sunt noile recomandari

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca poate fi gestionata reluarea activitatii in scoala, daca se respecta masurile care au fost impuse, si precizeaza ca, daca se va folosi in fiecare unitate scolara scenariul cel mai potrivit, care sa evite agomeratia, inceperea anului scolar poate fi cvasi-normala.

Nelu Tataru: Am primit doar 46 de milioane din mastile pentru familiie defavorizate. Daca nu ajung si restul in 15 zile, reziliem contractul. Firma interpreteaza intr-un fel niste reguli (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, ca 19 Directii de Sanatate Publica din tara au pimit pana acum putin peste 46 de milioane de masti din cele 108 milioane destinate familiilor.

Nelu Tataru, despre cei care se tem de redeschiderea scolilor: Mai bine si-ar face griji ca parcurile sunt pline si nu se respecta regulile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis, vineri, celor care se tem de redeschiderea scolilor in contextul epidemiei de coronavirus ca mai bine s-ar teme de nerespectarea regulilor in parcuri si in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )