Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Sanatatii: Avem 184 de cadre medicale infectate cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Avem 184 de cadre medicale infectate cu coronavirus

Un numar de 184 de cadre medicale sunt, in acest moment, infectate cu noul coronavirus, a anuntat, sambata, ministrul Sanatatii, Nelu Tatataru, la Antena 3. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Doua doctorite de la Spitalul Gerota sunt in stare critica; 184 de cadre medicale infectate cu COVID-19

Doua doctorite de la Spitalul de Urgenta Prof. dr. Dimitrie Gerota sunt in stare critica, iar la nivel national sunt 184 de cadre medicale infectate cu COVID-19, a anuntat, sambata, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, citat de Agerpres.

Acuzatii grave la Spitalul din Suceava, unde 92 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus: Am fost obligati sa venim la serviciu

Cu trei morti si 92 de cadre medicale infectate cu coronavirus, Spitalul Judetean Suceava inregistreaza cea mai grava situatie provocata de COVID-19. Din spital sau izolare, medicii acuza sub protectia anonimatului: Nu a contat daca eram pozitivi sau in asteptarea rezultatului. Am fost chemati la servciu.

24 de cadre medicale infectate cu coronavirus la Spitalele militare din Focsani si Galati. Surse: Directorul de la Galati, printre victime

Mai multe persoane, cadre medicale si personal auxiliar sanitar, au fost depistate cu coronavirus la Spitalele militare din Focsani si Galati .

Suceava, principalul focar major de COVID-19 din tara? Medic: Va deveni Lombardia Romaniei Presedintele CJ contaminat, zeci de cadre medicale infectate si cinci decese in inima Moldovei

Romania a depistat 794 de persoane infectate cu noul coronavirus la nivel national, iar 12 dintre pacientii cu COVID-19 au decedat. Dintre acestia, cinci provin sau au fost internati la Suceava, judet ce pare sa.

CORONAVIRUS |10 cadre medicale infectate in judetul Arad. Alte aproape 150 au intrat in izolare

Doi dintre cei 10 oameni din personalul medical infectati lucreaza la Spitalul Orasenesc Ineu, iar ceilalti opt sunt de la Spitalul Judetean de Urgenta din Arad. La inceputul acestei saptamani, aici a murit un om infectat cu COVID-19.

Aproape 15% dintre pacientii cu COVID-19 din Romania sunt medici. Din totalul de 153 de cadre medicale infectate, 90 provin de la Suceava

Un numar de 153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost confirmate cu COVID-19, potrivit datelor raportate din teritoriu catre Institutul National de Sanatate Publica -Centrul National de.

Spitalul Militar din Focsani a ajuns la 41 de cadre medicale infectate cu COVID-19. Noi teste sunt in desfasurare

Pana acum au fost efectuate teste doar in randul a 57 de contacti ai primelor doua persoane confirmate initial pozitiv.

Doua cadre medicale, confirmate cu coronavirus la Spitalul Militar Foscani. Cladirea, inchisa pentru 48 de ore

Doua cadre medicale care lucrau intr-un dintre laboratoarele Spitalului Militar din Foscani au fost depistati cu coronavirus. Spitalul se va inchide pentru 48 de ore, pentru a fi efectuata dezinfectia.

Adevarul Live. Ministrul Sanatatii prezinta situatia privind pandemia de coronavirus. Nu este atat de patogen

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit, la Adevarul Live, despre ultimele raportari privind pandemia de coronavirus, masurile pe care le pregatesc autoritatile si cat de pregatita e Romania pentru trecerea la urmatoarea etapa.

153 de cadre medicale din spitalele din Romania, infectate cu coronavirus

153 de cadre medicale si personal auxiliar din spitalele din Romania au fost confirmate cu infectie cu coronavirus, a transmis astazi Ministerul Sanatatii, la solicitarea HotNews. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )