Libnet.ro
UNICEF

21:15

MIT a dezvoltat o tehnologie care poate introduce sugestii in vise

Hotnews Hotnews,
 MIT a dezvoltat o tehnologie care poate introduce sugestii in vise

Oamenii de stiinta de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts MIT) au dezvoltat o tehnologie prin care pot manipula visele, prin imbinarea unei aplicatii cu un dispozitiv pentru monitorizarea somnului denumit Dormio si au demonstrat, in cadrul unui nou studiu, ca pot introduce anumite elemente in visul unei persoane, transmite vineri Live Science. continuă pe Hotnews

Kit-ul care poate transforma orice Dacia Logan intr-o masina 100% electrica. Exemplarul de test a trecut cu succes conversia electrica (VIDEO)

Trei ingineri din Republica Moldova, cu experienta in industria auto, au dezvoltat un kit care poate transforma orice Dacia Logan intr-un automobil 100% electric, in cadrul unui proiect sustinut de Universitatea Te.

Ingredientul folosit de toti romanii, care poate fi foarte toxic. Capcana in care cad multi

Din ce in ce mai multi medici se plang ca problemele de sanatate cu care ne confruntam reprezinta rezultatul unei educatii alimentare precare. Acestia spun ca un ingredient folosit de toti romanii poate fi extrem de toxic pentru organism daca nu este consumat corespunzator. Carnea, ingredientul care poate fi foarte toxic Romanii ajung la medici .

Alimentul banal care poate fi foarte toxic. Majoritatea romanilor il au in frigider

Putini dintre noi, atunci cand cumparam un produs alimentar, ne uitam si pe eticheta sa vedem ce contine. il cumparam fie ca ne place gustul, fie ca e mai ieftin, sau chiar din obisnuinta. Ne putem proteja de mai multe pericole daca suntem putin mai atenti. Alimentul care poate fi foarte toxic Ketchupul este foarte .

Acuzatii grave in dosarul lui Gheorghe Dinca. Documentul care poate da peste cap Cazul Caracal

Verdictul in cazul Caracal inca se lasa asteptat. Noi dezvaluiri au aparut in dosar, la ultimul termen, cu privire la un document-cheie care ar putea rasturna ancheta. Decizia de impozitare pe numele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )