Libnet.ro
UNICEF

22:30

R. Moldova: Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa Cel putin cinci avioane private au decolat de la Chisinau, unul cu familia lui Ilan Shor Maia Sandu: Nu prea sunt locuri pe Pamant unde se pot ascunde

Hotnews Hotnews,
 R. Moldova: Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa Cel putin cinci avioane private au decolat de la Chisinau, unul cu familia lui Ilan Shor Maia Sandu: Nu prea sunt locuri pe Pamant unde se pot ascunde

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa, a transmis Partidul Democrat vineri noapte, intr-un comunicat postat pe site-ul formatiunii politice. Ziarele de peste Prut scriu ca, incepand de aseara, cel putin cinci avioane private au decolat din Chisinau. continuă pe Hotnews

Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a plecat cateva zile din tara, la familia sa, a transmis P.

Vladimir Plahotniuc a PARASIT Republica Moldova! Anuntul OFICIAL facut in timpul noptii

In plin conflict politic la Chisinau, liderul PDM a plecat pentu cateva zile din tara sa-si vada familia, anunta Unimedia. md. Informatia a fost publicata inr-un comunicat pe site-ul PD, dar care nu a.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova. Ce spune Maia Sandu desre riscul ca acesta sa fuga din tara

PDM a anuntat oficial ca Vlad Plahotniuc a parasit, pentru un moment, Republica Moldova. Totul s-a petrecut in miez de noapte. Problemele pentru moldoveni sunt de departe de a-si gasi o rezolvare. Ce se petrece acum? Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova Aeroportul International din Chisinau este plin de agitatie. Anuntul de retragere a .

Cod galben de ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte, in mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica, valabil sambata, de la ora 12. 00 pana la ora 23. 00, in mare parte din tara.

11 cetateni turci care incercau sa iasa din tara ascunsi, prinsi de politisti

Unsprezece cetateni turci care incercau sa iasa ilegal din tara, ascunsi in remorca unui camion, au .

Aston Martin a inaugurat noua fabrica din Tara Galilor: primele prototipuri ale SUV-ului DBX au iesit pe poarta uzinei din St Athan

Aston Martin a inaugurat noua sa uzina din Tara Galilor, acolo unde va fi produs primul SUV al companiei. DBX va fi lansat pana la sfarsitul anului 2019, iar primele prototipuri au iesit deja pe poarta fabricii din St Athan.

Maia Sandu, despre riscul ca Plahotniuc si Sor sa fuga din tara: Nu prea exista locuri pe pamant unde se pot ascunde

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, considera ca liderul PDM, Vlad Plahotniuc, si presedintele Partidului Sor, Ilan Sor, nu au unde se ascunde si chiar daca vor incerca sa fuga din tara, acestia vor fi retinuti si extradati.

Democratii lui Plahotniuc, scrisoare catre toate ambasadele din Republica Moldova: Guvernul Filip este unicul legitim Dodon este vasalul Rusiei, fiind dependent financiar de Moscova

Partidul Democrat din Republica Moldova, formatiunea controlata de Vladimir Plahotniuc, le-a expediat ambasadelor acreditate la Chisinau o scrisoare, prin care le informeaza ca Guvernul Filip este unicul.

Stirile ProTV: Romanii explica de ce pleaca din tara. Pana in 2060, am mai putea ramane doar 12 milioane

Comisia Europeana are vesti ingrijoratoare pentru tara noastra. Romania ar putea pierde o treime din populatie pana in 2060, daca migratia continua cu aceeasi viteza.

Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelie si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru localitati din cinci judete, valabile pe parcursul urmatoarei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )