Libnet.ro
UNICEF

22:30

Moment jenant pentru Lenny Kravitz. Ce i s-a intamplat cantaretului in timpul unui concert din Suedia. FOTO

Antena3 Antena3,
Moment jenant pentru Lenny Kravitz. Ce i s-a intamplat cantaretului in timpul unui concert din Suedia. FOTO

Moment cat se poate de jenant pentru Lenny Kravitz. Luni, in timpul unui concert pe care il sustinea in capitala Suediei, Stockholm, pantalonii de piele pe care ii purta au cedat. Ghinionul lui: nu purta lenjerie. continuă pe Antena3

VIDEO + Foto: Lenny Kravitz, intr-o ipostaza stanjenitoare. Pantalonii cantaretului s-au rupt intre picioare in timpul unui concert

Rockerul Lenny Kravitz a avut parte de un moment neplacut in timpul unui concert din Suedia. Pantalonii de piele pe care rockerul ii purta s-au rupt intre picioare, iar Lenny Kravitz nu purta lenjerie intima, potrivit today. com.

Lenny Kravitz a ramas cu rusinea la vedere pe scena! FOTO VIDEO interzise minorilor

Lenny Kravitz a trecut recent printr-un moment stanjenitor in timpul unui concert. Aflat pe scena, pantalonii mulati de piele i s-au rupt intre picioare si i-au lasat partile intime la libera vedere! .

Fiica lui Lenny Kravitz a devenit tinta glumelor pe Internet, dupa incidentul penibil al rockerului

Dupa ce pantalonii cantaretului Lenny Kravitz s-au rupt intre picioare, in timpul unui concert, si solistul Aerosmith, Steven Tyler l-a luat peste picior pentru incident, a venit randul fiicei lui, Zoe Kravitz, sa se rusineze, potrivit www. 7sur7. be.

Penisgate: penisul rockerului Lenny Kravitz, subiectul unei furtuni mediatice pe internet FOTO VIDEO

Lenny Kravitz a suferit un accident vestimentar in timpul unui concert sustinut in Suedia, luni seara, atunci cand pantalonii din piele ai muzicianului s-au rupt pe scena, dezvaluind penisul rockerului american, care a reactionat insa cu mult umor pe Twitter dupa acel incident, informeaza site-ul nme. com, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )