Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Anisie: in scurt timp, Ministerul Educatiei va transmite ceea ce se va intampla cu examenele nationale

Hotnews Hotnews,
 Monica Anisie: in scurt timp, Ministerul Educatiei va transmite ceea ce se va intampla cu examenele nationale

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, le transmite elevilor si profesorilor ca in scurt timp va anunta ce se va intampla cu examenele nationale si cand se vor putea relua cursurile. Toate acestea depind de evolutia pandemiei cu COVID-19, scrie Monica Anisie intr-un mesaj pe contul personal de Facebook. Precizarile ministrului Educatiei vin dupa ce pe conturile de Whatsapp ale parintilor si pe retelele de socializare s-a raspandit rapid un anunt fals, care folosea o sigla veche a Ministerului Educatiei, prin care se arata ca scoala ar incepe pe 18 mai 2020, iar semestrul al II-lea s-ar incheia pe 24 iulie 2020. Ministrul Educatiei a precizat ca acest anunt este o stire falsa si ii indeamna pe elevi si parinti sa se informeze din surse oficiale. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: in scurt timp MEC va anunta ce se va intampla cu examenele nationale, cand se vor relua cursurile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a informat, printr-o postare pe Facebook, ca in scurt timp039;039; Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) va transmite ce se va intampla cu examenele nationale, cand vor putea fi reluate cursurile si care vor fi.

MINISTRUL EDUCATIEI: in scurt timp MEC va anunta ce se va intampla cu examenele nationale, cand se vor relua cursurile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a informat, printr-o postare pe Facebook, ca in scurt timp Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) va transmite ce se va intampla cu examenele nationale, cand vor putea fi reluate cursurile si care vor fi deciziile cu privire la sustinerea licentei, dizertatiei, titularizarii si examenelor pentru gradele didactice.

Ministerul Educatiei pregateste o decizie privind cursurile si examenele scolare

Ministrul Monica Anisie a anuntat ca Ministerul Educatiei si Cercetarii urmeaza sa ia o decizie priv.

Monica Anisie, anunt oficial despre anul scolar. Cand reincep, de fapt, cursurile

Ministrul Educatiei lamureste cum stau lucrurile in scoli. Declaratii in cateva minute. Cand reincepe scoala? Exista riscul ca anul scolar sa fie inghetat? Care sunt implicatiile inghetarii anului scolar? Despre cursurile desfasurate online. in ce conditii vor avea loc examenele nationale? Sunt tot atatea intrebari la care ministrul Educatiei va raspunde astazi. in zilele .

Ministerul Educatiei anunta ca liceeni din comunitatile dezavantajate din punct de vedere tehnologic vor primi tablete

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) anunta ca liceeni din comunitatile dezavantajate din punct de vedere tehnologic vor primi tablete, iar primele 500 de tablete vor fi livrate saptamana viitoare.

Ministerul Educatiei aloca 25 milioane lei pentru finantarea cercetarii privind combaterea COVID-19

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca a alocat suma de 25 milioane lei pentru finantarea unor proiecte de cercetare privind limitarea extinderii si combaterea epidemiei de SARS-COV-2.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )