Libnet.ro
UNICEF

06:30

Motivul pentru care Galca nu vrea sa mai antreneze in Romania

Online Sport Online Sport,
Motivul pentru care Galca nu vrea sa mai antreneze in Romania

Costel Galca este singurul antrenor din fotbalul romanesc care a obtinut trei trofee cu aceeasi echipa intr-un sezon la finalul caruia a fost demis. continuă pe Online Sport

Motivul pentru care Corina Chiriac a preferat sa nu se mai recasatoreasca. De ce a ramas artista singura toata viata

De ce a ales Corina Chiriac sa ramana singura toata viata: Artista si-a spus povestea si a incercat sa le dea un exemplu femeilor care se afla in aceeasi situatia ca ea. Care este motivul pentru care celebra solista nu s-a mai recasatorit? Corina Chiriac a ales sa traiasca singura restul vietii. De ce nu .

Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa PNL. Care este cea mai mare greseala facuta in plina pandemie

Medicul Alexandru Rafila, cel mai recent candidat PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor, aduce acuzatii grave cu privire la modul in care autoritatile gestioneaza pandemia de COVID-19 din punct de vedere al comunicarii. De ce nu au inteles cetatenii cum sa se poarte in aceasta pandemie Reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit deschis despre .

Romanii, obligati sa stea izolati. Lista cu bolile pentru care nu ai voie sa iesi din casa

Guvernul a aprobat o hotarare privind lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea persoanelor la domiciliu sau in unitati medicale. Ea contine 24 de disfunctii si a fost propusa de Institutul National de Sanatate Publica. Coronavirus a fost inclus. Lista celor 24 de boli infectocontagioase. Romanii, obligati sa stea in izolare acasa sau in .

Guvernul a aprobat lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea

Guvernul a aprobat, ieri, printr-o hotarare, Lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea la domiciliu, la locatia declarata sau, dupa caz, in unitati sanitare sau in locatii alternative atasate acestora, precum si Lista unitatilor sanitare de baza in care se trateaza persoanele bolnave, relateaza Agerpres.

Motivul incredibil pentru care Lukasenko vrea ca diplomele universitare obtinute de belarusi in afara tarii sa nu mai fie recunoscute

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a cerut Guvernului sa intreprinda masuri pentru ca diplomele universitare pe care le obtin cetatenii belarusi in afara tarii sa nu mai fie recunoscute de Minsk, pe motiv ca acestora li se spala creierii.

VIDEO Marian Vanghelie, in emisiunea lui Denise Rifai: Daca nu intram in politica, azi eram printre cei mai bogati oameni din Romania

In editia de marti seara a emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, jurnalista s-a aflat fata in fata cu Marian Vanghelie,fost primar al sectorului 5 al Capitalei, personalitate vocala si controversata a politicii romanesti. Fostul edil a clarificat o serie de aspecte, atat in ceea ce priveste viata profesionala, cat si cea personala, marturisind cati bani a facut din politica, dar si motivul pentru care a divortat de prima sotie.

De ce nu a mers Bianca Dragusanu, de fapt, niciodata la Politie, chiar daca Alex Bodi a batut-o de mai multe ori

S-a aflat motivul pentru care Bodi nu a fost niciodata reclamat la politie de catre Bianca Dragusanu, desi aceasta a luat in doar doi ani de relatie, mai multa bataie decat a luat in toata viata. De ce nu a mers Bianca Dragusanu, de fapt, niciodata la Politie Cu cateva saptamani in urma, Bianca a .

Cine este Ant Group, gigantul chinez care pregateste cea mai mare intrare pe bursa din istorie. Jack Ma spune ca este un miracol

In plin conflict comercial intre China si SUA se pregateste intrarea pe bursa in China a gigantului fintech Ant Group, cunoscut pentru aplicatia Alipay. Compania vrea sa stranga 34,4 miliarde de dolari din IPO la Shanghai si Hong Kong, iar pretul stabilit pentru actiune ii da grupului o capitalizare de 310 miliarde dolari. China vrea sa isi arate muschii si sa se afiseze precum un mastodont al finantelor mondiale, depasind recorduri bursiere care in general se inregistrau pe Wall Street.

Masinile care consuma cel mai mult: ramai fara bani dupa ce bagi benzina sau motorina

Atunci cand cumperi o masina trebuie sa te gandesti neaparat si cati bani scoti din buzunar pentru motorina sau benzina. Pentru ca unele te lasa fara bani atunci cand faci un plin.

Bistrita intra in scenariul rosu, dar scolile raman deschise: Mai putin cele pentru care s-a impus introducerea scenariilor rosii sau portocalii anterior

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud a adoptat mai multe restrictii pentru municipiul Bistrita, unde incidenta cumulata a imbolnavirilor a depasit pragul de 3 la mia de locuitori,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )