Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Motivul pentru care Viorica Dancila a vrut sa ajunga al doilea om din PSD

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Viorica Dancila a vrut sa ajunga al doilea om din PSD

Premierul Viorica Dancila afirma ca, desi initial anuntase ca nu va candida pentru o functie in PSD, a primit numeroase telefoane de la lideri ai partidului care i-au transmis ca trebuie sa candideze. Am. continuă pe Antena3

Motivul pentru care este bine sa pui un burete umed in figider! Afla ce beneficii aduce

Consumul de fructe si legume este bun pentru organism, deoarece ele contin minerale, antioxidanti si fibre care protejeaza impotriva bolilor de inima sau cancerului. Sunt fructe pe care le punem la frigider ca.

Motivul pentru care Printul Charles nu va fi niciodata rege

Poate in nicio alta tara, afara de regatul sau, printul Charles nu este atat de iubit ca in Romania, unde revine ori de cate ori are ocazia. Cei care sperau sa-l vada rege pe printul care in noiembrie va.

Cine este jandarmul din Teleorman care s-a impuscat in cap. Motivul pentru care subofiterul si-a pus capat zilelor

Se pare ca subofiterul din cadrul Jandarmeriei Teleorman care s-a impuscat in cap se afla in plin proces de divort. Catalin Predescu era reclamant in procesul de divort, in timp ce sotia sa era.

Motivul pentru care politistii pun mana pe masini atunci cand opresc soferi in trafic - Stiai?

Poate ti s-a intamplat sa te opreasca politia si un ofiter sa se sprijine de masina ta. insa daca nu ai trecut printr-o astfel de experienta, cu siguranta ai remarcat acest aspect: agentul pune mana pe.

Motivul pentru care Polgar Levente a trebuit sa abandoneze la Arctic Ultra. Ce s-a intamplat cand a apasat butonul SOS

Motivul pentru care Polgar Levente a trabuit sa abandoneze in ultramaratonul 6633 Arctic Ultra a fost faptul ca a solicitat ajutorul oganizatorilor. Levi nu mai putea fi lasat sa mearga mai departe nici in afara concursului, pentru ca era impotriva regulamentului.

Viorica Dancila, despre imunoglobina: Nu mai stiu cum scria pe foaie. Numai cine nu munceste nu greseste. Sunt exagerat de fidela partidului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre imunoglobulina, termen pe care l-a stalcit in urma cu cateva zile spunand imunoglobina. Premierul nu a vrut sa spuna daca sfetnicii i-au scris gresit termenul pe foaie sau daca a citit ea gresit. Viorica Dancila sustine ca prefera sa vorbeasca liber, desi la inceputul tuturor sedintelor de guvern citeste un mic discurs pe foaie.

Viorica Dancila, despre imunoglobina: Nu mai stiu cum scria pe foaie. Cred ca e mult mai bine sa vorbesc liber. Sunt exagerat de fidela partidului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre imunoglobulina, termen pe care l-a stalcit in urma cu cateva zile spunand imunoglobina. Premierul nu a vrut sa spuna daca sfetnicii i-au scris gresit termenul sau daca ea a citit gresit. Viorica Dancila sustine ca prefera sa vorbeasca liber, desi la inceputul tuturor sedintelor de guvern citeste un mic discurs pe foaie.

Adevaruri de viata. Viorica Dancila, adevarul despre schimbarea sa de look. A apelat la stilist?

Premierul Viorica Dancila a vorbit la Adevaruri de viata despre look-ul pe care l-a adoptat in momentul in care a ajuns in prima linie a politicii romanesti ca sef al Guvernului. Viorica Dancila a.

Viorica Dancila o propune pe Rovana Plumb sa preia presedintia Organizatiei de femei a PSD

Viorica Dancila a anuntat sambata ca o propune pe Rovana Plumb pentru functia de presedinte al Organizatiei de femei a PSD. Organizatia de femei este o organizatie la care tin foarte mult si.

Badalau nu face COMPROMISURI: ii sustin pe Viorica Dancila si Marian Neacsu

Niculae Badalau, presedintele executiv al social-democratilor, a afirmat ca-i va sustine pe premierul Viorica Dancila si pe Marian Neacsu pentru functiile la care candideaza, adaugand ca nu face.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )