Libnet.ro
UNICEF

21:15

Neagu a primit trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii. Kumamoto, la picioarele Cristinei

Antena3 Antena3,
Neagu a primit trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii. Kumamoto, la picioarele Cristinei

Cristina Neagu a primit, luni, trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii in 2018, intr-o ceremonie speciala, la Kumamoto, in Japonia. in prima zi de pauza a nationalei lui Tomas Ryde de la debutul la. continuă pe Antena3

Cristina Neagu a primit trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii din 2018

Capitanul nationalei feminine de handbal a Romaniei, Cristina Neagu, a primit, luni, trofeul de cea .

Cristina Neagu, zi speciala in Japonia! A primit trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii

Lidera a echipei Romaniei la Mondialul nipon, Cristina Neagu s-a aflat in centrul atentiei in ziua de pauza a nationalei noastre.

Neagu a primit trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii.Kumamoto, la picioareleCristinei

Cristina Neagu a primit, luni, trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii in 2018, intr-o ceremonie speciala, la Kumamoto, in Japonia.

IHF i-a decernat Cristinei Neagu premiul pentru cea mai buna handbalista a anului 2018

Federatia Internationala de Handbal i-a acordat Cristinei Neagu premiul pentru cea mai buna jucatoare din anul 2018. Decernarea trofeului a avut loc luni, la Kumamoto, la pauza meciului dintre Congo si Japonia, de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Cristina Neagu a primit trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii in 2018: Romanca, prima persoana care cucereste de patru ori acest trofeu

Federatia Internationala de Handbal IHF) i-a decernat luni Cristinei Neagu trofeul de cea mai buna handbalista a lumii in anul 2018 in pauza meciului dintre echipele Japoniei si RD Congo, din Grupa D a.

Cea mai mare amenda de circulatie data vreodata in Romania! Ce a facut un vasluian care a fost nevoit sa plateasca 10.000 de lei

Un sofer din Vaslui a primit cea mai mare amenda care s-a dat vreodata in Romania, dupa ce a incalcat mai multe reguli de circulatie. Pe langa faptul ca a trebuit sa platesca 10. 000 de lei pentru abaterile de la Codul Rutier, vasluianul a ramas fara permis pentru o perioada de 90 de zile. Cea .

Top 5 cei mai buni parinti din horoscop. Cea mai iubitoare mama este femeia din zodia Balanta

Unele zodii au printre caracteristici si un spirit parental puternic dezvoltat, astfel ca indeplinesc cu succes rolul de parinte. Printre ele se regasesc cinci nativi, desemnati de astre ca fiind excelenti in materie de rabdare, tact si sentimente de iubire maternale, respectiv paternale. Cea mai buna mama este negresit femeia nascuta in zodia Balanta.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in ultimul deceniu

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicatii servicii postale si de telefonie si fax), ceea ce reprezinta 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodariilor, arata datele Eurostat, publicate in aceasta dimineata. in perioada analizata 2008-2018), cea mai ridicata viteza de crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in totalul cheltuielilor de consum a fost in Romania, iar cea mai mare contractie a inregistrat-o Estonia.

Cazul Anca, cea mai mare facatura a Militiei. Cum a fost acoperita crima unui fiu de securist

Cazul Anca a fost interpretat multi ani drept cea mai mare eroare judiciara din Romania. in spatele povestii taximetristului incarcerat pe nedrept pentru o fapta pe care nu a comis-o se ascunde cea mai mare.

Cat costa si din ce este confectionata cea mai rezistenta geaca din lume, de 15 ori mai puternica decat otelul

Un brand olandez, cunoscut pentru confectionarea unora dintre cele mai dure haine din lume, a realizat acum si cea mai rezistenta geaca. Producatorii au declarat ca materialul utilizat este inspirat din cel al armurilor de caroserie si al sistemelor de acostare ale navelor. Cele mai multe jachete puffer sunt realizate din poliester sau nailon, special concepute pentru a fi usoare, dar in acelasi timp sunt extrem de fragile.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )