Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nelu Tataru, despre cei trei sibieni reinfectati: Sunt tulpini diferite de COVID

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru, despre cei trei sibieni reinfectati: Sunt tulpini diferite de COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca ar putea exista mai multe tulpini ale virusului Sars CoV-2, dupa ce trei sibieni care s-au reinfectat recent cu coronavirus, dupa ce au fost declarati vindecati, au avut cu totul alte simptome ale bolii. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre numarul mare de cazuri de imbolnavire cu Covid: Nu ne ingrijoreaza, ne indeamna la precautie. Sunt mai multe tulpini in circulatie. Ne adaptam la evolutia virusului (VIDEO)

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, despre numarul mare de cazuri de imbolnavire cu SARS-CoV-2, ca nu este cazul sa ne ingrijoram, dar trebuie sa fim extrem de precauti. Ministrul a mai.

Nelu Tataru, despre motiunea care-l vizeaza: As fi vrut sa gandim un pic altfel, sa nu grabim politica peste momentul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis parlamentarilor din opozitie care au initiat o motiune de cenzura impotriva sa, sa nu grabim politica peste momentul medical. As fi vrut sa gandim un pic altfel, a afirmat ministrul.

Ministrul Sanatatii,despre sibienii reinfectati cu Covid-19: Sunt tulpini diferite

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a spus despre cei trei sibieni care s-au reinfectat cu coronavirus ca singura concluzie la care au ajuns specialistii ar fi ca exista tulpini diferite. El a spus ca la fel se intampla si in cazul gripei, pentru care vaccinul este tetravalent pentru patru tulpini banuite.

Nelu Tataru, despre cresterea numarului de cazuri de COVID-19 in Romania: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata in ultimele 10 zile Se pot institui unele restrictii particulare

Ministrul Sanatatii a declarat, in contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus de pe teritoriul Romaniei peste 300 de noi infectari in fiecare zi, in ultima saptamana), ca tara noastra se co.

Rafila contrazice ipoteza lansata de Tataru cu privire la existenta a doua tulpini Covid. Cum explica reinfectarea celor trei sibieni, desi aveau anticorpi

Reprezentantul OMS in Romania, prof. dr. Alexandru Rafila a contrazis ipoteza lansata de ministru Sanatatii, Nelu Tataru, cu privire la existenta a doua tulpini Covid-19. Eu sunt rezervat, pentru ca daca vrei sa faci o astfel de afirmatie atunci ar trebui sa poti sa faci o secventiere, adica o mapare a intregului genom al virusului in momente diferite, a spune medicul.

VIDEO Ministrul Nelu Tataru, explicatii in Parlament: La Husi, de trei mandate este un primar PSD, tot de trei mandate manager al spitalului este sora primarului

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus marti, la Parlament, la dezbaterea motiunii simple Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, ca nu ar fi drept fata de populatie si de corpul medical sa plece in aceste moment si ca si-ar fi dorit ca cineva sa ii ceara demisia in perioada martie-aprilie, cand se cauta cineva pentru carnea de tun sa mearga prin focare. Votul asupra motiunii urmeaza sa fie dat miercuri.

Nelu Tataru, la dezbaterea motiunii depusa impotriva sa: Cat despre demisie, trebuia sa mi-o ceara in martie - aprilie, cand se cauta cineva pentru carnea de tun

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a vorbit marti in Parlament, la dezbaterea motiunii depusa de PSD impotriva sa. El a sustinut ca este un om de onoare, dar nu demisioneaza acum pentru ca asta ar fi.

Nelu Tataru se incurca in cifre cand vine vorba de testele pentru coronavirus

Ministrul Sanatatii se incurca in cifre, atunci cand vine vorba despre testele de COVID-19 efectuate. Nelu Tataru a declarat la un post de televiziune ca, pana acum, au fost testati 371. 000 de romani. Si s-au efectuat peste 610. 000 de teste.

Veste buna pentru bolnavii de Covid-19 asimptomatici. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni seara ca persoanele infectate cu Covid-19 vor petrece mai putin timp internate in spital, daca nu au simptome. Potrivit ministrului Tataru, persoanele infectate cu coronavirus, dar care sunt asimptomatice sau doar usor simptomatice, vor sta internate in spital doar zece zile, fiind trimise apoi in izolare la domiciliu, sub supravegherea doctorului de familie.

Nelu Tataru: Ne apropiem de momentul in care o sa vedem o dublare sau triplare de cazuri pe zi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit despre cresterea numarului de cazuri de imbolnavire de coronavirus. Acesta a declarat ca transmiterea comunitara este in crestere, cel mai probabil dupa masurile de relaxare care au intrat in vigoare in tara noastra, insa si din cauza numarului mare de persoane care contesta existenta pandemiei in ultima perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )