Libnet.ro
UNICEF

22:45

Netflix ofera un abonament pe viata gratuit. Care sunt conditiile pentru a-l obtine

Adevărul Adevărul,
Netflix ofera un abonament pe viata gratuit. Care sunt conditiile pentru a-l obtine

Cu ocazia lansarii filmului The Old Guard, Netflix ofera posibilitatea de a castiga un abonament pe viata, in valoare de 13. 000 de dolari. continuă pe Adevărul

Netflix a facut publica lista! Care sunt cele mai urmarite filme de pe celebra platforma. Anunt de ultima ora

Serviciul de streaming Netflix face publica lista celor mai urmarite filme de pe platforma. Este vorba de lungmetraje noi cu Sandra Bullock si Chris Hemsworth in rolurile principale, dar si cea mai recenta productie lansata de marele regizor Martin Scorsese, The Irishman.

Atentie, romani: se dau bani de la stat. Cine ii primeste si care sunt conditiile

Guvernul deschide din nou robinetul cu bani in plina criza, dar si in an electoral, cu doua runde de alegeri. Ministerul Muncii anunta ca anumite categorii de romani vor primi bani de la.

Dinamo a ajuns la 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus! Care sunt cei 3 care au primit rezultatele azi

Situatia de la Dinamo este pe zi ce trece mai dramatica. Alti trei jucatori ai echipei pregatite de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Lista ajunge la 10, dupa ce joi au aparut primele sase cazuri printre fotbalisti, iar ieri a mai fost confirmat unul. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici si Dan Talmaciu .

Noul coronavirus provoaca 6 tipuri de COVID-19. Care sunt simptomele

Expertii au constatat ca noul coronavirus provoaca 6 tipuri de COVID-19. Fiecare dintre ele este caracterizat de anumite simptome si are legatura cu nivelul de gravitate al infectiei. La aceasta concluzie au ajuns cercetatorii de la Kings College din Londra, dupa ce au analizat datele dintr-o aplicatie utilizata pe scara larga pentru monitorizarea simptomelor de .

Perchezitii intr-un dosar de coruptie in care sunt vizati doi politisti din Voluntari

Ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Anchete au efectuat astazi perchezitii intr-un dosar de coruptie, in care sunt vizati doi politisti din orasul Voluntari.

Atentie, soferi! Circulatia pe Valea Oltului, restrictionata pentru doua luni. Care sunt variantele ocolitoare

Politia Romana a informat ca restrictioneaza traficul pe Valea Oltului pentru timp de doua luni. Astfel, soferii care vor sa circule pe Valea Oltului in perioada 17 iulie-30 septembrie 2020 trebuie sa tina cont de mai multe restrictii pe DN7, in zona localitatii Caineni. Restrictiile in zona sunt impuse pentru reparatii la partea carosabila, precum .

Romanii care merg in Ungaria vor fi testati obligatoriu la intrarea in tara. Care sunt exceptiile Conditiile care se aplica la frontiera ungara incepand de astazi

Persoanele care intra in Ungaria din statele incluse de autoritatile ungare in zona galbena, zona in care se afla si Romania, sunt testate obligatoriu la punctul de trecere a frontierei. Celor care au simptome nu li se permite intrarea in tara, iar cei care nu prezinta simptome intra obligatoriu in carantina, fie institutionalizata, fie la domiciliu auto-izolare) in Ungaria daca exista posibilitatea), fiind luati in evidentele autoritatilor sanitare ungare. Aceste reglementari sunt in vigoare de miercuri.

Care sunt judetele in care nu s-a mai inregistrat niciun caz de Covid-19

In ziua in care s-a inregistrat un nou record de imbolnaviri in Romania, Satu Mare ramane judetul in care nu s-a raportat niciun caz in plus.

Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare. Protejati-va si protejati si pe altii! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei cu membrii Guvernului care se ocupa de gestionarea crizei COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, urmand a fi pastrate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )