Libnet.ro
UNICEF

23:00

Niculae Badalau, la audierile ministrului propus pentru Economie: De ce vreti sa vindeti Hidroelectrica? Capusati-o in continuare

Antena3 Antena3,
Niculae Badalau, la audierile ministrului propus pentru Economie: De ce vreti sa vindeti Hidroelectrica? Capusati-o in continuare

Ministrul interimar al Economiei, Niculae Badalau, i-a sugerat ministrului desemnat de PNL pentru portofoliul Economiei si al Energiei, Virgil Popescu, in cadrul audierilor din comisiile parlamentare reunite, ca ar. continuă pe Antena3

Niculae Badalau, catre ministrul propus al Economiei: De ce tineti sa listati Hidroelectrica? Capusati-o in continuare!

Ministrul demis al Economiei, Niculae Badalau PSD), s-a aratat indignat miercuri, in Parlament, de intentia PNL de a lista pe bursa Hidroelectrica. in opinia lui Badalau este mai bine ca aceasta companie sa fie capusata decat listata. Ea trebuie sa ramana a statului roman, pentru a avea siguranta in energie. De ce tineti sa o listati, sa o vindeti? Capusati-o in continuare, i-a spus Badalau lui Virgil Popescu, ministrul desemnat al Economiei, la audierea acestuia in Parlament.

Ce i-a cerut Eugen Teodorovici ministrului propus al Fondurilor Europene: E singurul lucru pe care va rog sa il faceti

Eugen Teodorovici i-a cerut ministrului propus pentru Fonduri Europene sa scoata la lumina toate informatiile legate de proiectele in care au fost implicate firmele lui Dan Barna. Ministrul demis al Finantelor.

Niculae Badalau, declaratii controversate: Hidroelectrica este perla. De ce tineti sa o listati, sa o vindeti? Capusati-o in continuare!

Ministrul interimar al Economiei Niculae Badalau i-a sugerat ministrului propus de PNL pentru a prelua acest portofoliu, Virgil Popescu, sa continue sa capuseze Hidroelectrica, perla sectorului energetic romanesc, decat sa o listeze si sa o vanda.

NICULAE BADALAU: Protestul angajatilor din saline fata de neacordarea voucherelor de vacanta este justificat

Nemultumirea angajatilor din salinele aflate in subordinea societatii Salrom si protestul organizat de acestia fata de neacordarea voucherelor de vacanta de catre angajator sunt complet justificate, pentru ca acordarea voucherelor de vacanta este prevazuta in bugetul pe anul 2019, a transmis, marti, ministrul demis al Economiei, Niculae Badalau, transmite Agerpres.

Reactia halucinanta a ministrului propus la Dezvoltare, dupa ce s-a aflat ca n-a platit impozit pentru vila de 910 mp. Motivul este uluitor

Ministrul propus la Dezvoltare a avut o reactie neasteptata, dupa ce a iesit la iveala ca nu si-a achitat contributiile la stat pentru vila pe care o detine. Mai exact, este vorba despre Ion Stefan, dar si despre un imobil al acestuia, de 900 de metri patrati, despre care viitorul membru al Executivului le-a povestit .

Dezvaluire-bomba in cazul ministrului propus care ar avea o casa de 910 mp: Am putea vorbi de evaziune fiscala

Primarul municipiului Focsani, Cristi Misaila, a declarat, luni, la Antena 3, ca in evidentele celor de la Taxe si impozite casa ministrului propus la Dezvoltare, Stefan Ion, apare ca avand o suprafata de.

Dezvaluire-bomba in cazul ministrului propus la Dezvoltare in Guvernul Orban: Am putea vorbi de evaziune fiscala

Primarul municipiului Focsani, Cristi Misaila, a declarat, luni, la Antena 3, ca in evidentele celor de la Taxe si impozite casa ministrului propus la Dezvoltare, Stefan Ion, apare ca avand o suprafata de.

Ministrul propus pentru Economie: Nu este incompatibilitate daca sotia este administrator la Petrom. Si sotul lui Dancila este angajat acolo

Ministrul propus pentru portofoliul Economiei si Energiei, Virgil Popescu, nu considera ca exista o stare de incompatibilitate daca sotia sa este administratorul unor benzinarii Petrom, in conditiile in care inclusiv sotul actualului premier, Viorica Dancila, este angajat al acestei companii.

Adrian Oros, propus pentru portofoliul Agriculturii, avizat favorabil de comisiile de specialitate. El a fost intrebat de pesedisti cat e franzela si cate hectare inseamna un pogon

Adrian Oros, propus pentru portofoliul Agriculturii, a fost avizat favorabil de comisiile de specialitate, cu 17 voturi pentru si 7 impotriva. Nu am trecut nimic in ceea ce nu cred in acest program. Poate unele masuri sunt nepopulare. Statul are obligatia sa sprijine cu hotarare acest sector- agricultura, a spus el in deschiderea discursului. Deputatul PNL in varsta de 54 de ani este Doctor in stiinte medicale domeniul medicina veterinara, prorector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, vicepresedinte al Colegiului Medicilor Veterinari din Romania. in prezent, el este si vicepresedinte al Comisiei de agricultura din Camera Deputatilor. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT sedinta comisiilor reunite.

N-o sa dam vesti proaste populatiei. Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, anunt de ultima ora despre pensii

Florin Citu a facut un anunt important pentru pensionari. Ministrul propus pentru Finante in noul guvern al Romaniei, a facut declaratii extrem de asteptate de pensionari. Iata ce a spus Citu in cursul zilei de marti, la Digi 24! Flroin Citu, anunt de ultima ora despre pensii Ministrul propus pentru Finante in guvernul lui Orban .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )