Libnet.ro
UNICEF

20:15

Noi frictiuni. Nicusor Dan catre Vlad Voiculescu: Sa invatam sa ne impartim competenta

România Liberă România Liberă,
Noi frictiuni. Nicusor Dan catre Vlad Voiculescu: Sa invatam sa ne impartim competenta

Tema restrictiilor pentru prevenirea raspandirii COVID-19 a creat tensiuni intre autoritatile locale. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, replica pentru Vlad Voiculescu: Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta

Primarul General al Capitalei Nicusor Dan i-a replicat ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, care a cerut, in timpul sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti, ca restrictiile din Capitala sa fie mentinute. Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta. Eu ca autoritate locala am niste atributii, i-a raspuns Nicusor Dan.

Scrisoarea deschisa a primarului din Timisoara pentru Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca a transmis o scrisoare deschisa catre Valeriu Gheorghita, directorul Centrului National de Coordonare a Actiunii de Vaccinare, dar si minstrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Cati bani au cerut institutiile de stat catre Primaria Capitalei. Nicusor Dan a facut totul public

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei a facut public de cati bani au nevoie institutiile publice de la Primaria Capitalei. Acesta propune un buget realist, iar prioritare sunt platile pentru termoficare, subventiile pentru transport dar si continuarea investitiilor. Primaria Capitalei nu va acorda bani tuturor institutiilor Nicusor Dan a precizat in aceasta dimineata ca doreste .

Nicusor Dan: Bugetul real al Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde lei Nu veti gasi in momentul acesta proiectele noi

Primaria Capitalei va avea in 2021 un buget real de circa 4 miliarde lei la care se adauga finantarile nerambursabile din fonduri europene, a anuntat vineri primarul general, Nicusor Dan, intr-o conferinta de presa. Din aceasta suma, subventiile la STB si termoficare vor fi in jur de 2 miliarde lei, iar in bugetul de la inceputul anului nu vor fi investitii noi din cauza situatiei financiare dificile in care se afla municipalitatea. Investitiile din anii trecuti, continuate in 2021 vor fi Pasajul de la Doamna Ghica, largirea strazii Prelungirea Ghencea si Patinoarul Flamaropol.

Surse: Nicusor Dan l-a dat dat afara din sala de sedinte pe directorul economic al ALPAB: Va bateti joc de noi?

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a cerut lui Razvan Nitu, directorul economic al ALPAB, sa iasa din sala de sedinta unde se discuta bugetul pe 2021, dupa ce l-a intrebat ce pret are o banca, iar acesta i-a raspuns ca 5. 000 de lei. Mai mult, a precizat ca Bucurestiul ar avea nevoie de 3. 000 de banci. Va bateti joc de noi?, l-a intrebat Nicusor Dan, potrivit unor surse politice. Nitu a fost adus in adiministratia Capitalei de Gabriela Firea.

CTP a izbucnit nervos in direct la TV. De ce este dezamagit total de Vlad Voiculescu

In cadrul unei emisiuni de televiziune, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu il critica dur pe Vlad Voiculescu. Gazetarul este dezamagit de cum si-a inceput mandatul ministrul Sanatatii. De ce este dezamagit total Cristian Tudor Popescu de ministrul Sanatatii Vineri seara la Digi 24, gazetarul l-a criticat pe ministrul Sanatatii. Asta dupa ce Vlad Voiculescu a .

Doliu in familia ministrului Sanatatii. Vlad Voiculescu si-a pierdut ambele bunici in mai putin de o luna

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este in doliu, dupa ce si-a pierdut ambele bunici in mai putin de o luna.

Vlad Voiculescu, despre noua tulpina COVID: Orice masuri de relaxare, inclusiv redeschiderea scolilor, pot fi puse in pericol de cateva focare

Scolile ar putea ramane inchise, daca noua tulpina COVID va provoca un val de imbolnaviri. Vlad Voiculescu, ministerul Sanatatii sustine ca mutatia virusului esteextrem de agresiva. Daca.

Vlad Voiculescu: Redeschiderea scolilor, pusa in pericol. Noua tulpina COVID, risc mare de a produce un nou val al pandemiei

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca noua tulpina de COVID-19 este una extrem de agresiva si riscam un nou val de infectari, mai ales in contextul relaxarii unor masuri, incepand de luni.

CTP, dezamagit de Vlad Voiculescu: Are un inceput de mandat care nu prea imi place. imi puneam speranta ca va face niste lucruri bune

Gazetarul Cristian Tudor Popescu se arata dezamagit de inceputul de mandat al noului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, si critica unele declaratii ale acestuia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )