Libnet.ro
UNICEF

22:45

Noi restrictii pentru brasoveni. Nu mai pot circula pe strada in grupuri mai mari de 6 persoane daca nu sunt din familie

Antena3 Antena3,
Noi restrictii pentru brasoveni. Nu mai pot circula pe strada in grupuri mai mari de 6 persoane daca nu sunt din familie

Masca de protectie este obligatorie de joi in tot judetul Brasov. Orice eveniment privat sau public este interzis si nu se poate circula pietonal in grupuri mai mari de sase persoane daca nu fac parte din aceeasi familie. continuă pe Antena3

Noi restrictii in Italia dupa explozia cazurilor de coronavirus

Italia isi intensifica restrictiile pe fondul cresterii cazurilor de coronavirusu in contextul in care Europa lupta cu al doilea val al pandemiei. Noi restrictii in Italia pe fondul pandemiei de.

Coronavirus: Irlanda instituie restrictii pentru intreaga populatie, o premiera pentru o tara din UE

Irlanda va fi prima tara din UE care va institui restrictii pentru intreaga populatie incepand din noaptea de miercuri spre joi, masuri luate in contextul pandemiei de COVID -19, a anuntat luni premierul Micheal Martin, relateaza AFP, citata de Agerpres. Masurile vor intra in vigoare miercuri la miezul noptii 23. 00 GMT) timp de sase saptamani, a precizat premierul intr-o alocutiune televizata, subliniind in acelasi timp ca scolile vor ramane deschise. Toate activitatile comerciale neesentiale se vor inchide si barurile si restaurantele vor servi doar alimente la pachet, a mentionat seful guvernului. Cerem tuturor celor din tara sa ramana acasa, a adaugat Micheal Martin.

Ministerul Mediului construieste sapte noi platforme pentru gunoiul de grajd

Ministerul Mediului Apelor si Padurilor MMAP) a anuntat azi ca va demara noi investitii in domeniul gospodaririi gunoiul de grajd, astfel ca vor fi construite sapte noi platforme pentru gunoiul de grajd si pentru o statie de compostare. Secretarul de stat Leonard Achiriloaei spune ca o mare parte din locuitorii comunelor romanesti inca folosesc pentru baut si gatit apa din fantana, prima afectata de poluarearea cu nitratii din surse agricole.

Ingredientul secret care se pune pentru cele mai bune muraturi asortate la borcan. Trebuie sa faci asta la iarna

Acum e sezonul in care te poti bucura de preparatele pe care le-ai pus in septembrie in camara. Totusi, daca n-ai reusit nici pana acum sa-ti alimentezi dulapurile, exista o solutie! Iata reteta pentru cele mai rapide muraturi! Reteta pentru muraturi asortate: ingrediente si mod de preparare De obicei, gospodinele alimenteaza camara la finalul sezonului .

Timisoara, la un pas sa intre in scenariul rosu. Autoritatile anunta noi restrictii dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a explodat

Tot mai multe orase mari din Romania sunt pe cale de a intra in scenariul rosu, in conditiile in care numarul cazurilor noi de coronavirus a explodat. in aceasta situatie se afla si Timisoara care se.

Cluj: Noi restrictii vor intra in vigoare. Masca va fi obligatorie peste tot

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a luat hotararea ca, incepand de miercuri, noi masuri restrictive vor intra in vigoare atat in Cluj, cat si incomuna Floresti. in urma.

Brasov: Noi restrictii au fost adoptate. Masca va fi obligatorie peste tot

In judetul Brasov au fost adoptate, miercuri, noi masuri legate de pandemie. Acestea cuprind obligativitatea purtarii mastii de protectie in toate spatiile publice inchise sau deschise, interzicerea.

Marea Britanie: Restrictii pentru cetatenii UE cu antecendete penale

Marea Britanie inaspreste regimul de acces pentru cetatenii Uniunii Europene care au antecedente penale, conform Ministerului de Interne britanic, potrivit BBC, preluat de Mediafax.

Noi lupte pentru Nagorno-Karabah, in ajunul negocierilor de la Washington. Continua bombardamentele si mesajele de razboi

Sperantele pentru incheierea celor aproape patru saptamani de varsare de sange in enclava montana Nagorno-Karabah s-au redus si mai mult joi, in ajunul discutiilor de la Washington, cand azerii si fortele.

CORONAVIRUS |Metrorex anunta noi reguli pentru calatoria cu metroul: Fortele de ordine vor limita accesul pasagerilor in statii pentru evitarea supraaglomerarii

Metrorex anunta ca o serie de masuri pentru prevenirea supraaglomerarii la metrou in contextul inmultirii numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus la nivelul Capitalei. Astfel, incepand de marti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )