Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un nou camin de batrani din Prahova, focar de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Un nou camin de batrani din Prahova, focar de COVID-19

22 de varstnici gazduiti de centrul social de la Baicoi au fost testati pozitiv in ultimele 24 de ore, potrivit informatiilor oferite de Prefectura Prahova. Este cel de-al patrulea focar de COVID-19 depistat intr-unul dintre centrele aflate in subordinea DGASPC Prahova. continuă pe Adevărul

Prahova din nou judetul cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Un nou focar descoperit la un camin de batrani din Breaza

Dupa cateva zile in care s-a putut remarca o scadere a cazurilor noi de COVID-19, Prahova a devenit din nou judetul cu cele mai multe teste pozitive raportate in ultimele 24 de ore. 59 dintre acestea au fost depistate la un centru privat pentru ingrijirea persoanelor varstnice din Breaza.

CORONAVIRUS |Focar de infectie la un centru de batrani din judetul Buzau

Un nou focar de coronavirus a fost descoperit in judetul Buzau, unde peste 30 de persoane de la Complexul de servicii pentru persoane varstnice Alexandru Marghiloman au fost testate pozitiv. Zece.

CORONAVIRUS |Prahova: Focar de infectie la un centru pentru adulti al DGASPC

Un focar de infectie cu noul coronavirus a fost descoperit la un centru pentru persoane adulte al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului DGASPC) Prahova, unde peste 40 de persoane au.

Un nou deces in randul cadrelor medicale. O asistenta din Prahova a murit din cauza Covid-19

Autoritatile competente au anuntat duminica, 23 august,un nou deces in randul cadrelor medicale din cauza noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. Este vorba despre o asistenta, in varsta de 50de.

Un sofer care a omorat un biciclist, cautat de politie. Accidentul a avut loc acum doua zile intr-o comuna din Prahova

Un sofer care a fugit de la locul unui accident mortal este cautat de politistii din Prahova. Accidentul a avut loc in noaptea de 18 august, pe raza comunei prahovene Baltesti. Soferul vinovat nu a fost identificat deocamdata.

Iulian Dumitrescu: Criza gunoaielor din Prahova risca sa se transforme intr-o criza de sanatate publica

Organizatia Prahova a Partidului National Liberal solicita presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, convocarea unei sedinte a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Parteneriatul pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )