Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nou salariul brut: Cheltuielile firmelor cu IT-istii vor creste cu 7% (CEO din IT)

Hotnews Hotnews,
 Nou salariul brut: Cheltuielile firmelor cu IT-istii vor creste cu 7% (CEO din IT)

Firmele de IT vor avea majorari cu 7% la cheltuielile cu salariatii scutiti acum de ipozitul pe venit, daca se va trece la noul salariu brut, rezultat din mutarea contributiilor sociale de la angajator la angajat - sustine un antreprenor din domeniu. continuă pe Hotnews

Noul salariu brut: Cheltuielile firmelor cu IT-istii vor creste cu 7% (CEO din IT)

Firmele de IT vor avea majorari cu 7% la cheltuielile cu salariatii scutiti acum de ipozitul pe venit, daca se va trece la noul salariu brut, rezultat din mutarea contributiilor sociale de la angajator la angajat - sustine un antreprenor din domeniu.

Ministrul Finantelor: Patronii firmelor private vor fi obligati sa mareasca salariile angajatilor

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat, marti, ca Guvernul va obliga patronii de firme, printr-o prevedere, sa creasca salariul brut al angajatilor, in asa fel incat sa includa si contributiile pe care Guvernul tine sa le treaca de la angajator la angajat.

Ministrul Finantelor: Guvernul va adopta un act normativ prin care sa oblige patronii sa majoreze salariul brut al angajatilor

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, spune ca Guvernul va obliga printr-o lege patronii de firme sa creasca salariul brut al angajatilor in asa fel incat sa includa si contributiile pe care Guvernul tine sa le treaca de la angajator la angajat.

Misa: Guvernul va obliga patronii sa creasca salariul brut al angajatilor

Guvernul va obliga printr-o prevedere patronii de firme sa creasca salariul brut al angajatilor, in asa fel incat sa includa si contributiile pe care Guvernul tine sa le treaca de la.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3027 seconds )