Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noutatile pentru gama BMW din martie 2014

Auto Ro Auto Ro,
Noutatile pentru gama BMW din martie 2014

Cu incepere din primavara anului 2014, BMW isi actualizeaza gama de motoare cu cea mai noua generatie de propulsoare BMW TwinPower Turbo si extinde gama de modele disponibile cu sistemul inteligent de tractiune integrala BMW xDrive care acum va fi disponibil inclusiv la BMW Seria 4 Cabriolet. In plus, programul vast BMW Individual va fi disponibil pentru BMW Seria 4 cu incepere din primavara acestui an. In total acum, 78 de versiuni de motorizare din protofoilul BMW au emisii sub nivelul de 140g per km, in timp ce 25 de modele realizeaza emisii sub 120g per km. continuă pe Auto Ro

Ucraina, gata sa semneze un acord de asociere cu UE in timpul summit-ului din martie

Noul guvern al Ucrainei doreste sa semneze Acordul de Asociere cu UE la summit-ul din 21 martie al liderilor UE, afirma un diplomat de rang inalt pentru EurActiv. com. Semnarea Acordului de Asociere AA) va intari.

SIF Oltenia sustine ca nu a mai negociat din martie 2013 cu Erste vanzarea actiunilor BCR

SIF Oltenia sustine ca nu a mai negociat din luna martie a anului trecut vanzarea pachetului de actiuni BCR catre Erste, infirmand declaratiile unuia dintre administratorii SIF, Ana Bobirca, propusa in CA de fondul Business Capital for Romania.

Basescu a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la OUG pentru producerea energiei din ...

Basescu a sesizat, miercuri, Curtea Constitutionala, cu privire la OUG privind producerea energiei din surse regenerabile, aratand ca nerespectarea procedurii de notificare a Comisiei Europene ar putea duce la declansarea procedurii de infringement, se arata intr-un comunicat de presa remis de Administratia Prezidentiala. Iin sesizarea de neconstitutionalitate trimisa Curtii Constitutionale, se metioneaza ca, in opinia Comisiei Europene, procedura de notificare si pre-notificare, impusa de .

Magie ieftina pentru recapitalizarea bancilor din Europa

Care este deosebirea dintre fantasticul intamplarilor din basme si capitalul bancar? Niciuna! De fapt, comparatia s-ar putea sa nu fie tocmai potrivita, deoarece exista o doza semnificativa de realism in basme.

Sandra Bullock incaseaza 70 de milioane de dolari pentru rolul din Gravity: Pentru fiecare minut din film, actrita primeste 769.000 dolari

Sandra Bullock a facut o alegere buna acceptand rolul din pelicula Gravity, urmand sa incaseze cel putin 70 de milioane de dolari pentru acest film pentru care a primit o nominalizare la Oscar. Ea va primi 15%.

Pedepse reduse, pentru hotii tablourilor din Olanda

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, joi, condamnarea la sase ani de inchisoare cu executare a lui Radu Dogaru si la cinci ani si patru luni de inchisoare cu executare a lui Eugen Darie, in dosarul.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )